Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć 🙋🏼:płeć_żeńska:
Kupiłam ekspres do kawy Beko Caffe Experto, jednak za kazdym razem gdy ekspres zrobi 10 kaw pojawia sie ikonka zbiornika na fusy. I to nie znika mimo dlugiego czyszczenia. Ekspres byl juz 2 rwzy odesłany do sprzedawcy,ale on twierdzi ze to moja wina bo zle obsługuje ten ekspres.
Pytanie, czy ktos ma taki ekspres i ma moze jakis trik,zeby ta ikonka zniknęła? Ja wiem, ze czyszczenie to podstawa, ale tu nawet 30minutowe czyszczenie nie pomaga...
,No ale co ma czyszczenie express, w sensie systemu do ręcznego wyrzucenia fusów z zbiornika? Rozumiem że to wyrzucasz i nadal nie chce robić kawy?
To jest właśnie problem, pojawi sie ikonka zbiornika na fusy, ja czyszcze co trzeba a ikonka nie znika. Tacka, pojemnik - wsaystko jest lasnie wymyte, a mimo to ekspres nie działa. Od kilku dni stoi jako ozdoba.
Odsyłałam ekspres do sprzedawcy juz trzy razy, ale on uparcie twierdzi ze to ja zle użytkuje ten ekspres 🤣🤣
@Client:110499054 A napisał Ci co konkretnie możesz robić źle, czy po prostu argument typu "ekspres działa i tyle"?
Na logikę może być zepsuty czujnik, który myśli że w zbiorniku jest za dużo fusów i blokuje parzenie kawy, żeby nie było ich jeszcze więcej.
Sprzedawca napisal, że ekspres działa. Potwierdził to ich serwisant.
I napisal, że przy czyszczeniu nalezy otworzyć drzwiczki na 60 sekund i ekspres zatrybi 🤣🤣
Polecam bezpośredni kontakt z serwisem producenta. Może powiedzą coś więcej.
Mi odpisali tak:
sprzęt został przez autoryzowany serwis producenta sprawdzony i uznany za sprawny. Prosimy o użytkowanie ekspresu zgodnie z instrukcją obsługi i odpowiedni wybór programów.
Dodam, że ekspres był używany wyłącznie w trybie funkcji ziarnistej, a po serwisie wrócił ze zmieloną kawą w zbiorniku kawy mielonej...
Mi za drugim razem odesłali ekspres wntakim stanie, że kawa byla wszędzie. Masakra. Jakby nie bym ze dwa lata czyszczony. Cały środek w kawie, zmielonej.
A najlepsze... Napisałam do sprzedawcy, że skoro ich zdaniem ekspres działa z to zapraszam na kawe 😅 to przy okazji pokażą mi kilka trików jak czyścić i użytkować ekspres, żeby działał jak oni chcą 🤣 ale nie przyjechali 😅
Podłączam się, mam ten sam problem.
Dostałam zgodę na to, żeby ekspres oddac do swojego punktu. Zobaczymy co powiedzą.