Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałem kupić sobie Air Maxy 90 i normalnie kosztują one 750 zł, lecz natrafiłem na to ogłoszenie za 450 zł. I teraz pytanie czy ktoś może wie czy ten sprzedawca ma podróbki czy oryginały. Dane są oznaczone na Londyn
@Client:102869477 Zgłosiłam tę ofertę do sprawdzenia, ale jeśli masz wątpliwości, to prawdopodobnie lepiej poszukać innej oferty.
Zdjęcia też nic nie wnoszą bo są ze strony Nike 😞
@Client:102869477 zwrot będzie raczej kosztowny a rejestracja firmy w UK więc obowiązują przepisy konsumenckie z UK nie polskie
@az1rael obowiązywały by jak by zakup był dokonany w UK na stronie UK i z UK wysłany !!!
Napisz proszę czemu allegro wymaga dostosowanie się do przepisów czeskich wystawiając na allegro.cz ??? według Ciebie powinni podlegać pod Polskie przepisy ?
@kostas11 nie wedlug mnie a uokiku liczy się miejsce zarejestrowania firmy. Wklejałem parę razy interpretację na zapytanie jakie przepisy obowiązują Słowaka w zakupie z Polski i uokik stwierdził że polskie (dokładnie unijne które dostosowano do prawodawstwa polskiego, więc opini rzeczoznawcy allegro nie ma prawa wymagać do odrzucenia reklamacji. Allegro też jest zarejestrowane w PL obowiązują je przepisy polskie. Pracowałem też w firmie która zarejestrowana była w Czechach ale produkcje miała w Pl przepisy reklamacyjne bo zajmowałem się m.in. reklamacjami i zamówieniami obowiązywały czeskie przynajmniej w 2017r