anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Fatalna obsługa przy zablokowanym koncie

Client:49388857
#7 Wielbiciel

Dzień dobry,

• Proszę o jakieś sensowne wyjaśnienie sytuacji ze zgłoszenia 61603299. Moje konto zostało zablokowane na podstawie podpunktu 2.12, względem otrzymanego maila przesłałem zdjęcia formularzem a otrzymałem w odpowiedzi jak wykonać zdjęcia. Czy ktokolwiek nadzoruje faktycznie te zgłoszenia czy odpowiedzi są generowane automatycznie, bo otrzymany mail gdzie przesłałem zdjęcia wygląda identycznie jak odpowiedź wygenerowana przez wasze AI.
  • Proszę zatem o sensowne rozpatrzenie bo zrobiło się kuriozum że wykonuje drugi raz tą samą procedurę bo dostałem odpowiedź bez sensowną względem wysłanej wiadomości.
oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @Client:49388857, widzę, że skontaktowałeś się z nami dzisiaj tj. 30.05.2026 o godzinie 19:38 w zgłoszeniu o numerze 61696646. Pracownik Działu Bezpieczeństwa wkrótce odpowie na Twoją wiadomość.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Client:49388857
#7 Wielbiciel

Tak wiem, bo jak pisałem zmuszony byłem wysłać drugi raz zgłoszenie przez brak możliwości odpowiedzi na pierwszą uzyskaną z waszej strony odpowiedź, czy tutaj też są braki w rozumowaniu czy o jaką kwestię chodzi teraz ? Piszę wprost o poprzednim zgłoszeniu, olaniu kompletnie załączników i robienie z klienta debila, po czym uzyskuje odpowiedź która kompletnie ignoruje treść mojego zapytania, proszę naprawdę o weryfikację pracy ludzkiej, chyba że aż tak macie wywalone w obsługę klienta że jest to praca maszynowa.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:49388857 Bardzo mi przykro, ale kwestię blokady konta wyjaśniszy wyłącznie drogą mailową. Ze zwględów bezpieczeństwa nie jesteśmy upoważnieni do zajmowania się tym tematem, a już tym bardziej na forum publicznym.

Wiktoria
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów