anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Filtrowanie ofert Allegro

bodziobodzio4738
#11 Animator#

Zauważyłem że nie da się dzisiaj filtrować wyszukiwania przedmiotów typu, używane, uszkodzone, po zwrocie itd. Czy to jest awaria czy jakieś zmiany? Jest dramat żeby cokolwiek wyszukać, występuje to i na stronie i w aplikacji.

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@bodziobodzio4738 Obecnie testujemy widok produktowy, polega on na tym, że uniemożliwiamy rozłączenie ofert tego samego produktu. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Guli71
#8 Zapaleniec#

Ale to jakieś nieporozumienie. Chcę kupić nową rzecz i muszę przelecieć przez wszystkie oferty. Spodnie nowe i używane są w jednym worku.  To dyskwalifikuje allegro jako fajne miejsce do robienia zakupów.

oznacz moderatorów

bodziobodzio4738
#11 Animator#

Mam nadzieję że to wróci do normy bo bez tego wyszukiwanie polega na wpatrywaniu się w maluśki napis czy przedmiot jest uszkodzony, używany czy jaki i przewijaniu kolejnych dziesiątek stron bez końca, strona zwyczajnie nie nadaje się bez podstawowych filtrów do użytku w mojej ocenie.

oznacz moderatorów

sklep_solpio
#12 Orędownik#

Przez to dzisiaj chyba klienci nie mogli nic kupić... bo miałem strasznie mało zamówień

oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

Testy potrwają do 30kwietnia  , a czy to wróci nikt tego nie wie 

oznacz moderatorów

bodziobodzio4738
#11 Animator#

Czyli serwis jest w sumie bezużyteczny, chyba że ktoś ma czas i ochotę cały dzień wertować strony i wchodzić w każde ogłoszenie i sprawdzać jego treść

oznacz moderatorów

mk_bdg
#7 Wielbiciel#

Testy testami, ale wprowadzone rozwiązanie jest bardzo niefunkcjonalne i w moim przypadku na pewno będzie skutkowało mniejszą liczbą zakupów na Allegro w tym miesiącu. W takiej sytuacji powinniście przynajmniej alternatywnie umożliwić korzystanie ze starej wersji wyszukiwarki.

oznacz moderatorów

Trex95
#7 Wielbiciel#

W kategorii opony nie można zaznaczyć parametrów opon ani szerokości ani profilu ani przyczepności po prostu nic i co teraz mam przeglądać 120 000 ofert jakie znajdują się w kategorii opony żeby znaleźć właściwe do swojego samochodu? To jakaś kpina!

oznacz moderatorów

Fowler1
#7 Wielbiciel#

Kiedy kryteria wyszukiwania zostaną przywrócone? Nie da się nic znaleźć. 

oznacz moderatorów

Client:38785037
#2 Obserwator#

filtry by móc wybrać rozmiar w dziale męskim też brak. 

oznacz moderatorów

gaszalottii
#3 Debiutant#

mam to samo. Szukam procesorów i zniknęły niemal wszystkie filtry. nie ma gniazd, ani rdzeni, ani seriii. Bezużytecznie się zrobiło

oznacz moderatorów