anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Filtry nie dają sie wyczyścić.

GrzybH
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry. Mam problem z wyłączeniem filtrów przy wyszukiwaniu produktu. Klikam WYCZYŚĆ a nadal są takie same. Próbowałem na kilku produktach i ciągle jest tak samo. 

oznacz moderatorów
14 ODPOWIEDZI 14

LEW433
#21 Demiurg#

Wyczyść przeglądarkę.

oznacz moderatorów

GrzybH
#8 Zapaleniec#

Niestety, ciągle to samo. Wylogowałem się, zalogowałem,nic nie dało. Niektórych opcji w filtrach w ogóle nie używam a są wybrane. Pokazuje się napis Wyczyść a po kliknięciu znika a wybrane opcje pozostają.

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@GrzybH Cześć. 🙂 U mnie nie udało się powtórzyć problemu. Spróbuj wyczyścić przeglądarkę (przy okazji sprawdź jej aktualizacje). 🙂 To powinno pomóc 

oznacz moderatorów

GrzybH
#8 Zapaleniec#

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Niestety, ciągle to samo. Wylogowałem się, zalogowałem,nic nie dało. Niektórych opcji w filtrach w ogóle nie używam a są wybrane. Pokazuje się napis Wyczyść a po kliknięciu znika a wybrane opcje pozostają

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

Odinstaluj i zainstaluj przegladarke

oznacz moderatorów

GrzybH
#8 Zapaleniec#

To nic nie daje. Pojawiły się natomiast dodatkowo 2 niby wybrane opcje w filtrach. Nic nie jest zaznaczone a mam w tej chwili 6 opcji wybranych i nadal nie mogę ich usunąć. Nie ważne czy zainstalowałem nową aplikacje,czy otwieram allegro przez Google, czy przez inną przeglądarkę. Efekt jest taki sam. Nie mogę wyczyścić filtrów. 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@GrzybH Rozumiem. Prześlij nam proszę filmik lub zrzuty ekranu zgodnie z moją instrukcją powyżej. 🙂

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@GrzybH Dziękuję za zrzuty ekranu. Przesłałam właśnie zgłoszenie do naszego działu technicznego, który się jemu przyjrzy. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@GrzybH Przykro mi, ale przycisk "wyczyść" jest zasłonięty przez wskaźnik poziomu głośności, dlatego nasz dział techniczny nie jest w stanie zweryfikować problemu na podstawie przesłanych zrzutów. Jeśli nie masz możliwości wykonania zrzutów "poziomu głośności" proszę, abyś nagrał filmik ukazujący problem. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@GrzybH Zrób proszę, jak poradził @az1rael - usuń przeglądarkę i zainstaluj ją ponownie. Jeśli to nie pomoże, konieczne będzie przesłanie nam filmiku lub zrzutów ekranu przestawiających problem, na adres spolecznosc@allegro.pl
Zrzuty powinny obejmować cały ekran wraz z paskiem adresowym, datą i godziną. W wiadomości podaj również link do bieżącego wątku.

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@GrzybH dziękuję za przesłanie nagrania! Już wyjaśniam, filtry działają poprawnie. Najpopularniejsze z nich są zawsze na górze, żeby można je było szybko wybrać, nie znikają po wyczyszczeniu, ale nie są już podświetlone na pomarańczowo, to oznacza, że zostały wyczyszczone i nie są brane pod uwagę w wyszukiwaniu 🙂 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

GrzybH
#8 Zapaleniec#

Tylko że jest ich powiedzmy 8 wybranych opcji i powiedzmy 50 ofert a po odświeżeniu robi się np 5 opcji  i 80 ofert, po czym zaraz znowu robi się 8 . To nie działa poprawnie. Wcześniej Tak nie było. Po wyczyszczeniu filtrów wszystko znikało i nie było problemu. 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@GrzybH Dziękuję za informacje. Konsultuję raz jeszcze. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@GrzybH Przykro mi, ale nie jesteśmy w stanie zweryfikować problemu, ponieważ nagranie nie przedstawia opisywanej przez Ciebie sytuacji ze zmianą ilości wyświetlających się ofert. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów