Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, niedawno zauważyłem, że wpadła mi jakaś aktualizacja na aplikację mobilną Allegro, ale także i strona www się zmieniła.
Po pierwsze w filtrach w zakładce Moje zakupy mogę sortować przesyłki po ich statusie oraz ocenie, ale usunięty został filtr od czasu. Naprawdę teraz nie można ustawić widoku własnych zakupów od najstarszych? Komuś to przeszkadzało, czy filtry od sortowania po czasie wrócą?
Po drugie kiedyś była opcja do ręcznego oznaczania przesyłek jako odebrane. Teraz jej nie widzę, a wisi mi trochę zakupów jako w toku, opóźnionych, albo z problemami, chociaż te paczki otrzymałem. Sprzedający ostatnio coraz częściej zmieniają sami metodę dostawy i kuriera bez konsultacji i potem takie zakupy wiszą. Swoją drogą podobno im nie wolno, ale mniejsza o to. Czy mogę prosić o zmianę statusu na odebrany wszystkich moich zakupów, które tego statusu jeszcze nie mają? Od czasu do czasu robię duże zakupy na kilkanaście/kilkadziesiąt przesyłek i potem przy śledzeniu ich statusu te przewijające nieaktualne zakupy trochę przeszkadzają.
Po trzecie przy zakupie z zamówienia 43760b52-201f-11f0-999c-15c5d400126e coś się zrypało. 24 kwi 2025, 12:40 status po odbiorze paczki zmienił się na odebrana, dostarczona do adresata. Ale teraz ta przesyłka krzyczy mi na czerwono. 23 maj 2025, 22:44 jej status z odebranej zmienił się na "Problem z przesyłką". Ja niczego nie zgłaszałem, sprzedający też o niczym mnie nie informował. O co chodzi?
Pozdrawiam serdecznie, Robert 🙂
Cześć @RobertB1992! Skonsultuję Twoją sprawę i wrócę do Ciebie z odpowiedzią. Proszę o cierpliwość.
@RobertB1992 faktycznie nie ma już tego filtra - przekazałem Twoją sugestię dotyczącą tego konkretnego filtra "po czasie".
Proszę podaj nry przesyłek jakie powinny być zaktualizowane.
Nr:
- dcb242e0-6e81-11ed-97c8-bfb9cb429503 (nr zamówienia, bo nr przesyłki nie został nadany)
- efbd6370-061d-11f0-a01b-9763e658f981 (tutaj także nr zamówienia, bo sprzedający wysłał na adres i nie wprowadził nr przesyłki na Allegro)
- 4070473602 JAS FBG (tutaj sprzedający zmienił wybraną firmę z GLS na JAS FBG, wprowadził nr, ale przesyłka po dostawie nie zaktualizowała się)
- 29117354989 DHL (to punkt trzeci i ta przesyłka, której status zmienił się na 'problem z przesyłką')
@RobertB1992 dziękuję - wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@gdvorek przypominam się, bo chyba zapomniałeś. 😉
@RobertB1992 nie mamy jeszcze dalszych informacji. Wrócę do ciebie jak tylko będziemy mieli odpowiedź 🙂