Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Co wyście drogie Allegro zrobili z kategorią gier PC wczoraj? WSZYSTKIE moje zapisane wyszukiwania poszły się... bo rozdzieliliście jedną kategorię na dwie i domyślnie wszystko, co miałem zapisane, teraz jest jako "produkt cyfrowy". Czy ja teraz ręcznie muszę na nowo ustawiać kilkadziesiąt wyszukiwań? Pominę, że teraz wiele produktów, które są fizyczne widnieją w kategorii "Wydania cyfrowe". Domyśliłem się po tym jak dzisiaj zamiast kilkuset nowych ofert w mailu, dostałem ich zaledwie 40.
Czy to już jest ostateczny kształt tej kategorii czy będziecie jeszcze coś naprawiać?
Poniżej przykład moich wyszukiwań. Bez mojej jakiejkolwiek ingerencji do wszystkich została dodana podkategoria "wydania cyfrowe".
Na allegrolokalnie też jest bałagan w kategoriach
edit: przypadkowo wybrałem zły dział, jeśli to przeszkadza proszę przenieść tam gdzie trzeba, bo głównie chodzi o kupujących, nie sprzedających
@kovek Po zmianach konieczne jest zapisanie wyszukiwań na nowo.
Wprowadzanie zmian w kategoriach to proces, dlatego nie mogę zapewnić, że nic już nie będzie edytowane i nie będziesz musiał autializować w przyszłości ustawień.
@nat_notczyli to okres przejściowy czy już skończyliście pracę nad tą kategorią? Oprócz tego dodam, że w archiwum allegro również nie ma tych kategorii.
A to powtórzenie "gry" to specjalnie, czy tak ma być? 🙂 Bo wygląda to źle
Inna sprawa, to sprawdziłem niektórych sprzedawców grami i wielu z nich mają teraz setki produktów w nieprawidłowych kategoriach jako cyfrowe, a nie pudełkowe.
@kovek wynika to z drzewa kategorii. Gry komputerowe PC są pod ogólną kategorią gry. Co do poprawności kategorii, będzie to poprawiane.