Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Firma, która nie ma własnego towaru - świadczy usługi pocztowe!
Kupiłem u nich pasek do zegarka i otrzymałem rozczulającą odpowiedź, że kiedy producent przyśle im przedmiot, wtedy mi wyślą.
Oczywiście w ofercie mrowie rzeczy!
Telefon wskazuje na firmę Trend_Zone, Allegro na "FOSET", ja kupowałem na "e-pasek"....
Ile jeszcze mają kont na Alegro?
Ktoś się tym zajmuje?
@pawelm11xz połowa firm na allegro tak sprzedaje łącznie z OSA 🙂
Grunt żeby nadali w deklarowanym czasie z oferty 😄
Pasek (i zegarek) kupiłem dla chrześniaka na urodziny, które ma dzisiaj.
Zakup w niedzielę wieczorem. Oni odpisują mi, że mieli weekend. W poniedziałek i wtorek?
Rozpocząłem dyskusję. Otrzymałem upomnienie od Allegro, bo sprzedawca "poczuł się urażony" moimi pretensjami :). Biedactwo! Otrzymałem telefon, gdzie mocno sugerowano mi rezygnację z zakupu i zwrot środków. Tak łatwo jednak nie będzie...
Ja się urażony nie poczułem...
Towar nadal nie wysłany!
Czas dostawy minął wczoraj. Status na Allegro "przesyłka opóźniona".
@pawelm11xz czas dostawy jest przewidywany i podaje go allegro a większość przewoźników ma regulaminowo 2-3 dni robocze na dostawę , więc nawet jak by nadali w poniedziałek ( tu zależy jaki mają w ofercie czas nadania, bo jak 24 h ) to mogą nadać we wtorek więc dostawa może być w piątek i będzie wszystko zgodnie z umową 😄
Podaj link do oferty ? bo może robisz zadymę a nie masz racji 😞
https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione/aac1734f-4e09-3d9a-a06d-b33d396c7689
Oczywiście - nie mam racji!
Z przykrością wielką stwierdzam, że [edytowano] przy Allegro to Wersal przy chlewie.
I piszę to po prawie 22 latach na Allegro.
Przykro!
Paweł
@pawelm11xz Cały czas są doniesienia, że produkty ze wspomnianej firmy zawierają między innymi metale ciężkie, nie mówiąc o warunkach pracy. Rzeczywiście Wersal.
Ha! Ha! Ha!
I metale ciężkie!
Wolę metale ciężkie, niż traktowanie mnie jak śmiecia!
Ma Pani jakieś konkretne, pełne i wiarygodne dane o warunkach pracy w [edytowano]?
Chętnie się z nimi zapoznam!
@pawelm11xz Ja nie jestem od tego. Masz internet, możesz sam zaczerpnąć wiedzy. To nie jest żadna tajemnica.
Odkąd to jesteśmy na "Ty"?
Sądząc z fotografii, jestem starszy od Twoich rodziców.
Był zarzut?
Proszę o dowody!
O konkrety!
Masz internet?
Podsyłaj linki! To przecież nie żadna tajemnca! Ty wiesz, czemu [edytowano] jest gorsze!
@pawelm11xz To jest forum, zauważ, że wszyscy tutaj zwracają się do siebie na "Ty".
Nie.
Nie zauważyłem i nie życzę sobie.
Mogłabyś być moją córką, gdybym w liceum popełnił błąd. Albo w podstawówce raczej.
Ogólnie bez sensu, blondi, bo sprawa jest rozwiązana. Nie czytałaś o czym jest mój post, nie masz nic do napisania o nim, nie masz pojęcia o czym pisałem poprzednio - bronisz swojego stołka - rozumiem. A teraz zajmij się czymś lepszym. Np. makijażem. Pa!
Moderatorka...
@pawelm11xz Ten seksism i ageizm jest kompletnie niepotrzebny.
Zwłaszcza "ageizm", blondi...
Pani jest od niczego i należałoby Panią zwolnić natychmiast!
Zaraz! Teraz!
Właśnie otrzymałem odpowiedź w "Dyskusji Allegro", gdzie przyznano mi rację i 20 monet na przeprosiny.
Kiwi, mam na imię "w_kiwi"...
Tym samym żegnam i życzę sporo wolnego czasu na solarium i u fryzjera.
Toniecie i dobrze o tym wiecie.
Nikt z IQ wyższym od 15 nie będzie kupował u Waszych "sprzedawców" chińskich produktów z marżą 1000%. Czasy Allegro odchodzą w niepamięć - nawet ogólnie dostępne statystyki to mówią.
A tak przy okazji - bardzo uważnie przygladnę się kopercie, czy aby nie jest tylko przeadresowana!
Pa, Pa!
@pawelm11xz Widzę, że sprzedawca nadał tę przesyłkę. Jeśli już jej nie potrzebujesz, możesz zwrócić przesyłkę.
Jeśli masz jakieś wątpliwości, możesz kliknąć w dyskusji "poproś o pomoc Allegro". Nasz doradca zapozna się z dyskusją i Ci pomoże.
Tak!
Sprzedawca łaskawie nadał, a ja otrzymałem upomnienie za naruszanie Regulaminu 🙂
Brawo Wy!
Dziękuję serdecznie!
Gwoli ścisłości - sprzedwca nie nadał przesyłki, tylko pobrał etykietę...
Etykieta jest ważna 30 dni.