Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego polityka allegro jest antypolska i nie szanuje rdzennych obywateli tego kraju umieszczając obce barwy w logo witryny?
Tyle lat dojenia Polaków przez korporację z barwami polski a tu nawet na święto flagi robicie z Polski Ukrainę. Rozumiem tydzień, dwa ale widocznie Polacy są mniej ważni. Zemści się to na was niedługo.
Było kilka takich tematów i odpowiedź brzmiała "do końca wojny"...
@Dawid503 każdy z nas jest inny , każdy inaczej reaguje , Ciebie atakują kolory , a innym solą w oku byłby brak reakcji na to co się TAM dzieje , na razie żyjemy tym i z tym .
Dzień dobry,
Korzystam z Allegro na komputerze oraz w aplikacji. Ostatnio Allegro zmieniło szatę graficzną logo tj. pomarańczowe logo z sercem zółto-niebieskim. Chciałabym móc wrócić do polskiej wersji Allegro. W ustawieniach mam zapisaną lokalizację- Polska i walutę- pln.
Moje pytanie czy jest polska wersja Allegro?
Dziękuję.
Pozdrawiam,
Aneta
PS Z góry przepraszam, jeśli źle wybrałam tablicę.
@mouhalse Temat mocno omawiany na forum, poszukaj poczytaj, Pozdrawiam.
@mouhalse nie da się , tak ma ponoć być do końca konfliktu R_U
Najlepiej aby teksty tego typu pomijać milczeniem. Nie jest to temat do debaty, dyskusji.
Dobrze jeśli piszący potrafią czasem przynajmniej przeprosić.
Tak, zdążyłam przejrzeć wątki o podobnej tematyce, byłaby to jałowa dyskusja... Przeprosiłam wyłącznie za ewentualne niewłaściwe dopasowanie wątka do tablicy
@mouhalse jeżeli Pani w przeglądarce ma adres https://allegro.pl/ to jest Pani na polskiej wersji allegro.
Osobiście jestem przeciwny wszelkim przejawom ksenofobi
Dziękuję za wyjaśnienie, że to polska wersja allegro. Ale ksenofobi? Obserwuję raczej jakąś autoagresje ksebofobiczną czy masohizm ksenofobiczny skierowany na samych siebie. NIe rozumiem jaki efekt ma przynieść tego rodzaju zmiana barw?
@mouhalse zmiana barw to miła dla oka odmiana po kilkunastu latach patrzenia w pomarańczowy kolor
Zatem oby bokiem nam nie wyszły nowe barwy
@auras2 Allegro to prywatna firma i może robić ze swoim logiem co chce.
rusek czy ukrainiec nie istotne. chcę wiedzieć czy to polska firma i służy polakom,,
@auras2
Właścicielem Allegro.pl Sp. z o.o. jest ALLEGRO.EU S.A.
Jej akcjonariat przedstawia się tak: https://www.biznesradar.pl/akcjonariat/ALE
@A3dam To jest portal allegro.pl a nie allegro.eu. Zarząd tej części portalu (czyli.pl) znajduje się w Poznaniu. Czy w innych krajach gdzie działa allegro portale też zmieniły barwy ?
Tylko nie odpisujcie, że to wyjątkowa sytuacja itp.
@LEW433 Beznadziejny komentarz. Myślałem, że kogoś z Twoją rangą stać na więcej.
Sądziłem że masz więcej empatii, od samego początku atakujesz Ukrainę, życzę zdrowia i spokoju obyś nie musiał wiać, a wtedy to w jakim kierunku? 😁
@Ziolko39 właśnie od czasu gdy fundusze przejęły allegro zaczęły się dziać cuda - kasowanie komentarzy transakcji itp.
W tej sytuacji międzynarodowej którą mamy dla mnie nie ma nic dziwnego, że allegro chce wspierać Ukrainę i dobrze, że to robi aczkolwiek jak zwykle nie wykazuje się tutaj w 100% "dobrym nosem" który powinni mieć w stosunku do polskich obywateli.
Jest to kolejny wątek, kolejna mini burza (kupo burza - delikatnie powiedziawszy) i ciekawe kiedy zostanie zdjęta przez moderację?