Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego polityka allegro jest antypolska i nie szanuje rdzennych obywateli tego kraju umieszczając obce barwy w logo witryny?
Tyle lat dojenia Polaków przez korporację z barwami polski a tu nawet na święto flagi robicie z Polski Ukrainę. Rozumiem tydzień, dwa ale widocznie Polacy są mniej ważni. Zemści się to na was niedługo.
Jako firma gonicie za kasą jeżeli mamy prowadzić interesy to przywróćcie normalne kolory Allegro to jest Polska
Dlaczego. Tak traktujecie swoich obywateli z tymi kolorami Allegro to w końcu jest chyba Polska
Witam. Prosze o zmiane ikony allegro. Nie chce zeby wyswietlala mi sie flaga ukrainy!!!!
Ludzie od miesięcy o to proszą. A allegro na to, ze dopiero po wojnie.
@Doorsi Nie masz wyboru > ten temat był poruszany kilka razy > efekt zero
Pewnego razu > gadał dziad do obrazu > obraz do niego ani słowa > taka była ich rozmowa.
@Doorsi Na Allegro nie wyświetla się nigdzie flaga Ukrainy.
@Client:94057046 Palisz głupa czy naprawdę nie kojarzysz o co chodzi ? A może to "maryśka" ?
@Ziolko39 W odróżnieniu od ludzi, którym nie pasuje kolor logo, przynajmniej wiem czym jest flaga. Więc nie, na Allegro nie ma ukraińskiej flagi. A ty zacznij w końcu pisać po polsku, bo tego bełkotu nie da się znieść. Jakieś strzałki, stawianie spacji po znaku interpunkcyjnym. Obrzydliwe.
Jeśli operacja specjalna na wschodzie ukrainy potrwa jeszcze z 10 lat, to przez cały ten czas my Polacy dający wam - pracownikom Allegro zarobić będziemy musieli oglądać te niezbyt mile się kojarzące barwy( ludobójstwo ukrów na Polakach na Wołyniu) oglądać ???
Tak lepiej taką niebiesko żółtą oglądać niż sierp i młot połaczone z dwugłowym orłem bizantyjskim.
To czzemu nie zamieszczacie flagi Syrii lub Palestyny ? Tam też jest wojna!!!
Dzień dobry, kiedy zmienicie flagę na Polską w swoim logo. Jest to bardzo uciążliwe. Zastanawiam się czy jesteśmy na Ukrainie czy w Polsce. Czy Polaków aż tak wspierają za granicą ? Co z Palestyną która jest notorycznie bombardowana przez ,,Izrael" bo to ziemie Palestyny. Może warto ich wesprzeć tam wojna toczy się od wielu lat a ich ziemie są grabione przez żydów.
@mzcmc Dlaczego to jest niby uciążliwe? To jest tylko logo.
"Co z Palestyną"
A co z Mali, które jest w stanie wojny z Francją? 😮
A nic. Nie mamy interesu w ingerowaniu w sprawy Izraela i Palestyny. Mamy interes w tym, żeby Ukraina była wspierana szeroko. To bardzo proste do zrozumienia.
Jedyny jaki jest interes to że w moim mieście chcą zamykać basen a koszt utrzymania ukrainców którzy nie chcą pracować wynosi już pond 1mln złotych. Spanie, żarcie maja za darmo. Tylko logo ? pokaż mi kraj w którym tak wspierano Polskę po Wojnie. Teraz to tylko logo, pozńiej to tylko szmatki na twarzy, następnie to tylko brak węgla, to tylko wzrost cen żywności i energii (niby przez wojnę) później to tylko wyższe mandaty itd, to wszystko jest tylko to tylko.... ciemny lud to kupuje że TO TYLKO .......
W całej Europie zamykają baseny.
W Ukrainie ludzie codziennie oddają swoje życie. A ty się martwisz o basen?
@Client:94057046 To może wytłumacz jaki interes mamy żeby Ukraina była wspierana szeroko.
Byc może nie tylko ja tego nie rozumiem?
Taki, że na przykład codziennie tam są mordowani ludzie?