Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Gdzie jest kontynuacja serii Legendy Polskie?
Wciąż czekam na Peruna!
Bo to na nim się skończyło...
Huczne wejście, dobrze zapowiadającą się produkcja i co dalej?
@Client:105379904, nie planujemy na razie wznowienia projektu Legendy Polskie.
😭😭 wielka szkoda. Legendy są świetne i też chętnie obejrzałbym kolejne odcinki.
Wiele osób na to czeka już tyle czasu 😞 też czekam mam nadzieję że w końcu się doczekam
Ech.. to prawda czekam na wznowienie i może w końcu wszyscy się doczekamy. Czasami robie sobie przypominajke z tych odcinków które powstały.
Patrząc po reakcjach ludzi (nawet z zagranicy) na tą serię, zastanawiam się, czy planujecie może stworzenie jakiejś większej serii na tej podstawie w przyszłości? Ludzie wręcz sami zadają pytanie czy istnieje możliwość stworzenia petycji o kontynuację. Jeśli powstała by jakaś zbiórka funduszy na ten cel to zapewne wiele ludzi chętnie by to wspomogło.
Kiedy jakiś projekt się rozpoczyna należy go dokończyć a nie urwać w połowie.
A czy jest szansa na otrzymanie plików, które były dostępne do pobrania (EPUB, MOBI, PDF)?
@vir84 nie, przykro mi, ale nie ma takiej możliwości.
😥
W sieci przecież są do pobrania.
Czy my jako społeczeństwo możemy jakoś wpłynąć na wznowienie produkcji seri Legend Polskich, Po za zakupami na allegro?
@BarneyBuble Przykro mi, ale nie mamy w planach wznowienia tej serii.
Dlaczego?
Nie czaję kompletnie, allegro mogło by na tym niesamowicie zyskać.
Jak? Jeśli chodzi o taki rodzaj biznesu to zupełnie inny niż to co miało do tej pory Allegro. Allegro wydało sporo $ na te produkcje i faktycznie wyszły super tylko jak odzyskać te zainwestowane pieniądze? Nikt nie chce pracować za darmo, a co jeśli trzeba było dopłać do tego by móc pracować nad czymś co wydaje się super.. Legendy Polskie to był eksperyment którego Allegro nie zdołało spieniężyć więc nawet jeśli teraz by zdobyli pieniądze na nowe odcinki czy film pełnometrażowy to muszą mieć w planach zyski i to zwykle nie tylko pieniężne ale również marki oraz synergii z resztą biznesu.