Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W ramach zakupów i trwającej loterii zorientowałem się że jeden z moich losów okazał się być wygranym. Wszystko super tylko tego kuponu nigdzie nie mam. W kuponach brak. Podczas realizacji zamówienia również. Przejrzałem swoje zakupy po tym czasie i nie widzę by któryś był obniżony. Regulamin loterii został zaakceptowany.
piszę tutaj bo konsultanci od 2 dni roboczych nawet nie odczytali zapytania na messengerxe
@HiveEjc sprawdź na tej stronie- https://allegro.pl/zobacz/kupony
Tak jak pisałem w tej zakładce nie mam żadnych kuponów. Przeglądam po raz kolejny ostatnie zakupy i szukam tej wykorzystanej zniżki.
@HiveEjc Zweryfikowałam sprawę. Kupon zostanie przyznany po 20 dniach, jeśli zamówienie nie zostanie zwrócone. Poniżej wklejam informację z regulaminu:
W odniesieniu do Nagród Natychmiastowych, wydamy je po upływie 20 dni kalendarzowych od momentu, kiedy uzyskasz informację o wygranej. W tym czasie sprawdzimy, czy:
a. W transakcji, która wygrała taką Nagrodę, nie ma produktów wykluczonych, o których mowa powyżej
b. Nie skorzystałeś z prawa do Anulowania lub Odstąpienia od Umowy w całości lub części. Jeżeli w ciągu tych 20 dni kalendarzowych zaistnieje przynajmniej jedna z powyższych okoliczności, utracisz niestety prawo do Nagrody i wróci ona do puli dostępnych Nagród (o ile weryfikacja nastąpi przed zakończeniem Okresu Realizacji Zadań).