anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gdzie jest kupon 50 zł z loterii?

MAMY ROZWIĄZANIE!
HiveEjc
#8 Zapaleniec#

W ramach zakupów i trwającej loterii zorientowałem się że jeden z moich losów okazał się być wygranym. Wszystko super tylko tego kuponu nigdzie nie mam. W kuponach brak. Podczas realizacji zamówienia również. Przejrzałem swoje zakupy po tym czasie i nie widzę by któryś był obniżony. Regulamin loterii został zaakceptowany. 

piszę tutaj bo konsultanci od 2 dni roboczych nawet nie odczytali zapytania na messengerxe 

IMG_5464.png

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@HiveEjc sprawdź na tej stronie-  https://allegro.pl/zobacz/kupony

Nicol
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
HiveEjc
#8 Zapaleniec#

Tak jak pisałem w tej zakładce nie mam żadnych kuponów. Przeglądam po raz kolejny ostatnie zakupy i szukam tej wykorzystanej zniżki. 

IMG_5500.png

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@HiveEjc Zweryfikowałam sprawę. Kupon zostanie przyznany po 20 dniach, jeśli zamówienie nie zostanie zwrócone. Poniżej wklejam informację z regulaminu:

W odniesieniu do Nagród Natychmiastowych, wydamy je po upływie 20 dni kalendarzowych od momentu, kiedy uzyskasz informację o wygranej. W tym czasie sprawdzimy, czy:

a. W transakcji, która wygrała taką Nagrodę, nie ma produktów wykluczonych, o których mowa powyżej

b. Nie skorzystałeś z prawa do Anulowania lub Odstąpienia od Umowy w całości lub części. Jeżeli w ciągu tych 20 dni kalendarzowych zaistnieje przynajmniej jedna z powyższych okoliczności, utracisz niestety prawo do Nagrody i wróci ona do puli dostępnych Nagród (o ile weryfikacja nastąpi przed zakończeniem Okresu Realizacji Zadań).

Nicol
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów