Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, wczoraj zamówiłem misia. Ukryłem gościa, i nie mogę go zlokalizować. KIEDY ON BĘDZIE?!
@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
AD1.
Stwierdziłem, że mimo śmieszności tego zamieszczonego posta, będę umieszczał więcej konkretów:
ajenc - miś zamówiony, opłacony, ukryty, by dziewczyna go nie znalazła - a teraz sam nie mogę znaleźć, i nie wiem kiedy i CZY - go dostanę.
Wiosna tuż tuż to i misiek ze swojej gawry wyjdzie . A tak serio to zapewne zaraz nasze moderatorki go wybudza.
Czekam! Dzięki za rzeczowość!
@500epiccola we wiadomości email powinna powinna być informacja o przewidywanym czasie dostawy. Ewentualnie wejdź w ofertę i zobacz jaki jest czas wysyłki.
No właśnie podałem swój mail, ale nic nie przyszło! Co WAŻNE, akcja spaliła, bo zapytałem dziołszyny, i nie ma na mailu też nic. A z konta poszło, ot to to. Jeszcze raz się przyjrzę sprawie.
@500epiccola jak chcesz robić takie tajne zakupy to proponuje założyć sobie nowe konto 😁 przyda się w przyszłości
Hej @500epiccola! Zamówiłeś Misia wczoraj, a czas dostawy to 2-3 dni robocze 🙂 Zamówienie jest opłacone, wszystko wygląda prawidłowo, więc na koniec tego tygodnia Twoja dziewczyna powinna otrzymać prezent 🙂
Chcesz żebym go przywróciła do Twojej zakładki, skoro już wie, że go dostanie?