Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Moja paczka dostarczana przez allegro one zaginęłą i od 07.11 nie mogę się dowiedzieć gdzie i czy wogóle (sic!) jest czy też może już przepadła. Na infolinii doskonale wyszkoleni konsultanci nie maja oprócz miłych formułek nic do powiedzenia, wkółko ta sama mantra, że czekają na informacje- tydzień mija i dalej nic nie wiadomo! Porażka, zero konkretów, zero paczki...
@madix_x Cześć! Przykro mi, że czekasz na swoją paczkę. Podaj mi proszę numer zamówienia/paczki. Skontaktuję się z przewoźnikiem w tej sprawie.
@madix_x Sprawa została ponaglona, przepraszamy bardzo za czas oczekiwania. Robimy wszystko, żeby Twoje zamówienie dotarło do Ciebie jak najszybciej.
@ko_alka hmmm.. z prędkością światła na wysokości lamperii ..... szkoda tylko ,że już tydzień mija
.
nie no super, odrazu mi lepiej...zwłaszcza, że dokładnie to samo słyszę od tygodnia, a nikt nie potrafi odpowidzieć na proste pytanie, czy wogóle wiecie gdzie jest paczka?, bo wygląda na to, że nie, i teraz to już tylko gra na zwłoke...
Lepiej będzie jak to sobie odpuszczą , albo z podkulonym ogonem zwróca się do Pana Brzoski , On będzie wiedział co z tym zrobić .