Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, wczoraj dokonałem zakupu elektronicznego klucza office. Nie był to mój pierwszy raz. Transakcja przeszła w banku , jednak informacja nie dotarła. Nie mam też w historii tego zakupu. Mam zdjęcie potwierdzające zakup. Nie mogę również znaleźć sprzedającego na allegro. Co robić?
Gdzie go kupiłeś? Na allegro czy allegro lokalnie? może szukasz nie tam gdzie trzeba?
Sprawdzałem tu i tu. Mam foto
@Halibut88 Konto sprzedawcy zostało zawieszone.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@komis-bell, @Halibut88 jeśli konto Sprzedającego jest zablokowane i masz obawy w stosunku do realizacji zamówienia, możesz rozpocząć Dyskusję. Sprzedający ma w niej 24 h na odpowiedź. Możesz też poprosić o wypowiedzenie się w niej pracownika Allegro.
@Halibut88, widzę, że zakup jest w historii Twoich zakupów Allegro Lokalnie - w zakładce Kupione.
hmmmm ciekawe bo ja wchodząc ze swojego profilu nie mam nic. Czy mogę prosić by ktoś z allegro zajął się tym tematem?
@Halibut88, nie możesz nie mieć nic - załączyłeś zrzut ekranu z zakładki Kupione na Allegro Lokalnie. 🙂 Widać tu zakupiony przedmiot.
@Halibut88, zapewne masz 2 konta na Allegro. Zakup jest na tym, z którego tu piszesz na Gadane. 🙂
Faktycznie. Jakie są procedury bo ja ten pakiet office potrzebuje na już. Więc chce kupić od kogoś innego. Będzie zwrot kosztów?
Na lokalne i od osoby prywatnej nie ma zwrotu. A podawałem ci gdzie szukać zakupu!😁
@Halibut88 Na screenie masz zalogowane inne konto "samo_zdrowi..."
Przepraszam @Halibut88 naprawdę myślisz, że za 17,00 zł możesz kupić legalne oprogramowanie Office Microsoftu?
Skoro to nie był Twój pierwszy raz, to niech chociaż będzie ostatni... 🙂
Za 11zł kupiłem 3 lata temu i działa do dziś 🙂
Trzeba było sobie ściągnąć z torrentów, czy innych miejsc - legalność tego byłaby taka sama (czyli żadna), a przynajmniej jakiś cwaniak by na tym nie zarabiał.
Nie rozumiem jak świadomie można kupować taki "produkt".
@Halibut88 Trzy lata temu ukradłem rower - działa do dziś. Polecam!
Rower czy kradzież?🤔
@LEW433 Rower polecam. Kradzież już nie 😄