anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

gdzie mogę zgłosić propozycję przekupstwa od sprzedającego w zamian za zmianę kometarza?

Client:44778179
#1 Nowicjusz#

Witam,

wystawiłam negatywny komentarza sprzedającemu ponieważ czekałam na przesyłkę przeszło 2 miesiące. Dostałam od sprzedającego propozycję rekompensaty z jego strony jeśli usunę negatywny komentarz. Dla mnie forma przekupstwa , gdzie mogę zgłosić taką sprawę?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

kostas11
#21 Demiurg#

@Client:44778179 wyślij list do prezesa 😄

Olej propozycję jak nie chcesz i uważasz że jest słuszna 🙂 Komentarze negatywne na allegro od jakiegoś czasu niszczą sprzedawców, kilka negatywów i można zamknąć tu sprzedaż, nie przez negatywy tylko przez wpływ na sortowanie, smart, zwrot prowizji itp. ( Jakość Sprzedaży ) aż do blokady konta, przyzwyczaj się coraz częściej tak będzie 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:44778179 Nie mamy wpływu na działania sprzedających w tym zakresie i nie podejmujemy działań po tego typu zgłoszeniach. Nie musisz się godzić na propozycję sprzedającego, jeśli nie chcesz. Wszystko zależy od Twojej decyzji.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Allegro nic nie robi, możesz uznać to jako przekupstwo i wówczas pozostaje Policja, olej to.☹️

oznacz moderatorów

Client:104371448
#14 Krzewiciel#

Wrzuć na luz @Client:44778179 i nie rób sie taki pobożny.

oznacz moderatorów

Skill_Player
#14 Krzewiciel#

Hey @Client:44778179  jak allegro "niet" to pozostaje Sędzia Anna Maria Wesołowska 😁😂

oznacz moderatorów

krejzole
#14 Krzewiciel#

Wszystkie te działania allegro dążą do tego  "żeby nie było niczego" jak powiedział niedoszły prezydent białegostoku.

oznacz moderatorów