anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

gdzie mogę zgłosić propozycję przekupstwa od sprzedającego w zamian za zmianę kometarza?

Client:44778179
#1 Nowicjusz#

Witam,

wystawiłam negatywny komentarza sprzedającemu ponieważ czekałam na przesyłkę przeszło 2 miesiące. Dostałam od sprzedającego propozycję rekompensaty z jego strony jeśli usunę negatywny komentarz. Dla mnie forma przekupstwa , gdzie mogę zgłosić taką sprawę?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

kostas11
#21 Demiurg#

@Client:44778179 wyślij list do prezesa 😄

Olej propozycję jak nie chcesz i uważasz że jest słuszna 🙂 Komentarze negatywne na allegro od jakiegoś czasu niszczą sprzedawców, kilka negatywów i można zamknąć tu sprzedaż, nie przez negatywy tylko przez wpływ na sortowanie, smart, zwrot prowizji itp. ( Jakość Sprzedaży ) aż do blokady konta, przyzwyczaj się coraz częściej tak będzie 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:44778179 Nie mamy wpływu na działania sprzedających w tym zakresie i nie podejmujemy działań po tego typu zgłoszeniach. Nie musisz się godzić na propozycję sprzedającego, jeśli nie chcesz. Wszystko zależy od Twojej decyzji.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Allegro nic nie robi, możesz uznać to jako przekupstwo i wówczas pozostaje Policja, olej to.☹️

oznacz moderatorów

Client:104371448
#14 Krzewiciel#

Wrzuć na luz @Client:44778179 i nie rób sie taki pobożny.

oznacz moderatorów

Skill_Player
#14 Krzewiciel#

Hey @Client:44778179  jak allegro "niet" to pozostaje Sędzia Anna Maria Wesołowska 😁😂

oznacz moderatorów

krejzole
#14 Krzewiciel#

Wszystkie te działania allegro dążą do tego  "żeby nie było niczego" jak powiedział niedoszły prezydent białegostoku.

oznacz moderatorów