Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
wystawiłam negatywny komentarza sprzedającemu ponieważ czekałam na przesyłkę przeszło 2 miesiące. Dostałam od sprzedającego propozycję rekompensaty z jego strony jeśli usunę negatywny komentarz. Dla mnie forma przekupstwa , gdzie mogę zgłosić taką sprawę?
@Client:44778179 wyślij list do prezesa 😄
Olej propozycję jak nie chcesz i uważasz że jest słuszna 🙂 Komentarze negatywne na allegro od jakiegoś czasu niszczą sprzedawców, kilka negatywów i można zamknąć tu sprzedaż, nie przez negatywy tylko przez wpływ na sortowanie, smart, zwrot prowizji itp. ( Jakość Sprzedaży ) aż do blokady konta, przyzwyczaj się coraz częściej tak będzie 😞
@Client:44778179 Nie mamy wpływu na działania sprzedających w tym zakresie i nie podejmujemy działań po tego typu zgłoszeniach. Nie musisz się godzić na propozycję sprzedającego, jeśli nie chcesz. Wszystko zależy od Twojej decyzji.
Allegro nic nie robi, możesz uznać to jako przekupstwo i wówczas pozostaje Policja, olej to.☹️
Wrzuć na luz @Client:44778179 i nie rób sie taki pobożny.
Hey @Client:44778179 jak allegro "niet" to pozostaje Sędzia Anna Maria Wesołowska 😁😂
Wszystkie te działania allegro dążą do tego "żeby nie było niczego" jak powiedział niedoszły prezydent białegostoku.