anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gdzie mogę zobaczyć zwrot środków od sprzedawcy na konto PayU?

andrzejlxx3
#8 Zapaleniec

Sprzedawca podjął decyzję o zwrocie środków na konto PayU.Gdzie mogę zobaczyć że środki wróciły na konto?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

andrzejlxx3
#8 Zapaleniec

Harmonogram spłat oczekujących wyświetla się ładnie.Dlaczego nie można w taki sam prosty sposób wyświetlić lub otrzymać maila ,że pieniądze ze zwrotu właśnie zasiliły  konto PayU?

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Cześć @andrzejlxx3, informację o zleceniu zwrotu otrzymasz w wiadomości e-mail, informacje o zwrocie znajdziesz również w szczegółach swojego zakupu.
W razie potrzeby, w tym miejscu znajdziesz artykuł dotyczący zwrotów pieniędzy od sprzedających.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

andrzejlxx3
#8 Zapaleniec

Nie chodzi mi o samo info o zleceniu zwrotu  a sam fakt zwrotu.To chyba nie jest trudne wysłanie maila Środki zostały zwrócone.Otrzymuję masę maili od Allegro z reklamami więc chyba 1 mail z taką informacją nie jest problemem.

Po co mam szukać w opcja,które sa już tak robudowane,że chyba sami twórcy się w nich gubią.

Jeden mail-środki zwrócone tu i tu i byłoby prosto i bezproblemowo.

oznacz moderatorów

pecela
#19 Nestor ⭐

@andrzejlxx3

Nie ma czegoś takiego jak zasilanie konta PayU. Sprzedawca zwraca środki dla PayU, a oni zwracają na konto z którego przyszła płatność. Jeżeli płaciłeś kartą lub BLIK-iem, to zwrot pieniędzy otrzymasz przelewam od swojego banku. Może to zająć do 14 dni w zależności od banku.

oznacz moderatorów

andrzejlxx3
#8 Zapaleniec

Chodziło mi o Allegro Pay

oznacz moderatorów