anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gdzie podziała się opcja ''Nowa wiadomość'' w zakładce centrum wiadomości?

MAMY ROZWIĄZANIE!
arek1651
#1 Nowicjusz#

Ostatnio zauważyłem że zniknęła opcja nowa wiadomość z centrum wiadomości. Może jestem ślepy albo niedoinformowany ale wydaje mi sie że jeszcze niedawno ta opcja istniała i można było wysyłać wiadomości do użytkowników tylko przy użyciu ich loginów z allegro. Wiem że są opcje ''zapytaj o zakup'' itp. Ale chciałbym sie skontaktować ze sprzedawcą który np. nie ma wystawionych żadnych ofert i chcę się zapytać o oferty które wystawiali w przeszłości. jak mam to zrobić? została ta opcja gdzieś przeniesiona albo pozbyto się jej całkowicie i została tylko ta jakby nie patrzeć ograniczająca opcja ''zapytaj o zakup''?     

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9
Client:128117527
#7 Wielbiciel#

Trzy ikonki od Loginu w lewo.

oznacz moderatorów
arek1651
#1 Nowicjusz#

niewiele mi daje ten lakoniczny opis i prosiłbym o rozwinięcie 

oznacz moderatorów
Client:128117527
#7 Wielbiciel#

Gdzie znajdziesz Centrum Wiadomości

Centrum Wiadomości znajdziesz w zakładce Konto i w swoim Sales Center.

oznacz moderatorów
arek1651
#1 Nowicjusz#

czytałem ten artykuł i niewiele mi pomógł, nie mam konta firmowego a firmy tym bardziej, i jeżeli to jest jedyna opcja obecnie aby wysyłać wiadomości swobodnie do użytkowników, czyli posiadać firmę to jest to chyba najgłupsza zmiana ever   

oznacz moderatorów
Crow_Empire
#13 Ambasador#

@Client:128117527  on nie pyta gdzie jest centrum wiadomości. Pyta o możliwość wysłania wiadomości do danej osoby przy użyciu loginu.

oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg#

O ile się nie mylę to ta funkcjonalność została wyłączona na kontach prywatnych 🙃

oznacz moderatorów
arek1651
#1 Nowicjusz#

głupota osobnika który to wymyślił sięga poziomem galaktyki Andromedy, pozbawic 95% użytkowników opcji swobodnej konwersacji ze sprzedającym to jest niebywałe 😶 

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Jak wszystko co dobre tak i to wyłączyli. Jest tylko na firmowych.

oznacz moderatorów
Crow_Empire
#13 Ambasador#

@arek1651  nie ma Arku, wywalili. Trefny towar biorą w tym roku, diler może tańszy, bo wywalili wiele fajnych opcji i wprowadzili denne zmiany.

Więcej przeczytasz tutaj: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupuj%C4%85cych/centrum-wiadomo%C5%9Bci-nowa-konwersacja/...

A więc jeśli masz jeszcze sprzedającego w zakupach, to zapytasz, jeśli nie (po ok 2 latach kasują) to będzie lipa.

oznacz moderatorów