Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zostało mi zablokowane konto
Nie zrobiłam nic przeciwko polityce allegro
Kupowałam koszulę nocną dla mamy do szpitala przez pomyłkę zaznaczyłam swój adres domowy a nie poprawiłam na adres mamy
Anulowałam zamówienie
Zamówiłam 2 raz na prawidłowy adres, ponieważ mama chciała dwie koszule Zamówiłam jej z za pobranie. W poniedziałek rano zadzwoniła do mnie Pani z tego sklepu pytając się o prawidłowy adres żeby się upewnić jak się okazało tą druga koszula była z tego samego sklepu więc poprosiłam żeby wysłała te koszule jedną przesyłką i jedną kwotą pobrania poprosiła mnie o kolejne zamówienie żeby razem je zamówić a tamto zamówienie sam sklep miał anulować.
Za to zostało zablokowane moje konto na allegro
Świetna pomoc Allegro @ @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Cześć, @Client:73429291. Kwestię blokady konta możemy wyjaśnić jedynie w prywatnej korespondencji mailowej, dlatego proszę, napisz do nas przez formularz.
@MiMary A ja jestem ciekaw czemu mój wpis został usuniety. Pani zamówiła dla mamy koszulę nocną do szpitala za pobraniem. Przecież to się kupy nie trzyma. Listonosza wpuszczają do szpitala? Równie dobrze mogła wysłać za pobraniem na Berdyczów.
Jutro zamówię coś dla teściowej za pobraniem. Bedzie szczęśliwa.
@Client:73429291 to nie za to Ci zablokowali konto, oni często blokują konta randomowym kupującym
no nie wiem czy panu odblokują konta i znowu zaczyna się blokada kont pewnie mało miesca dl AZITÓW bo allegro tylko tym żyje
@client11546 Azjaci raczej nie kupują na Allegro, a tu chodzi o blokadę kupujących