Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ostatnio zauważyłem że zniknęła opcja nowa wiadomość z centrum wiadomości. Może jestem ślepy albo niedoinformowany ale wydaje mi sie że jeszcze niedawno ta opcja istniała i można było wysyłać wiadomości do użytkowników tylko przy użyciu ich loginów z allegro. Wiem że są opcje ''zapytaj o zakup'' itp. Ale chciałbym sie skontaktować ze sprzedawcą który np. nie ma wystawionych żadnych ofert i chcę się zapytać o oferty które wystawiali w przeszłości. jak mam to zrobić? została ta opcja gdzieś przeniesiona albo pozbyto się jej całkowicie i została tylko ta jakby nie patrzeć ograniczająca opcja ''zapytaj o zakup''?
Trzy ikonki od Loginu w lewo.
niewiele mi daje ten lakoniczny opis i prosiłbym o rozwinięcie
Centrum Wiadomości znajdziesz w zakładce Konto i w swoim Sales Center.
czytałem ten artykuł i niewiele mi pomógł, nie mam konta firmowego a firmy tym bardziej, i jeżeli to jest jedyna opcja obecnie aby wysyłać wiadomości swobodnie do użytkowników, czyli posiadać firmę to jest to chyba najgłupsza zmiana ever
@Client:128117527 on nie pyta gdzie jest centrum wiadomości. Pyta o możliwość wysłania wiadomości do danej osoby przy użyciu loginu.
O ile się nie mylę to ta funkcjonalność została wyłączona na kontach prywatnych 🙃
głupota osobnika który to wymyślił sięga poziomem galaktyki Andromedy, pozbawic 95% użytkowników opcji swobodnej konwersacji ze sprzedającym to jest niebywałe 😶
Jak wszystko co dobre tak i to wyłączyli. Jest tylko na firmowych.
@arek1651 nie ma Arku, wywalili. Trefny towar biorą w tym roku, diler może tańszy, bo wywalili wiele fajnych opcji i wprowadzili denne zmiany.
Więcej przeczytasz tutaj: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupuj%C4%85cych/centrum-wiadomo%C5%9Bci-nowa-konwersacja/...
A więc jeśli masz jeszcze sprzedającego w zakupach, to zapytasz, jeśli nie (po ok 2 latach kasują) to będzie lipa.