anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gdzie są moje pieniadze

Client:46805318
#1 Nowicjusz#

Allegro skończyło dyskusję ,uznając ją za załatwiona,ale ja nie.Zakonczr sprawę,kiedy otrzymam pieniądze.W dniu 2.05 kupiłam telewizor Manta w sklepie internetowym Max elektro za kwotę 539 zł Ponieważ telewizor był uszkodzony został odesłany do sklepu reklamacja została uznana .Ale do dzisiejszego dnia 27 mają nie otrzymałam zwrotu pieniędzy Staram się płacić za zakupiony towar tego samego dnia i mam prawo wymagać tego samego Nie mam ani pieniędzy ani telewizora a abonament muszę płacić Może mi wreszcie ktoś odpowie na PYTANIE GDZIE SA MOJE PIENIĄDZE 

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

az1rael
#21 Demiurg#

@Client:46805318 na koncie z ktorego płaciłaś za telewizor. Allegro kończy dyskusję automatycznie przed upływem 30dni tylko jak zachodzą pewne okoliczności i 1 z nich jest zwrot kasy na maile popatrz przychodzi mail o zwrocie kasy

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:46805318 sprzedający prawidłowo zlecił zwrot 15.05.2024 i zaksięgował się on w systemie. Zwrot, tak jak płatność za zamówienie, został zlecony przelewem tradycyjnym, sprawdź proszę, czy nie kontaktował się z Tobą e-mailowo operator płatności. 
Jeśli przelew został wykonany w placówce banku lub  poczty to zwrot mógł trafić na konto techniczne banku, wówczas należy udać się do tej placówki z potwierdzeniem wykonania płatności. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów