anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gdzie są moje ulubione oferty?

Starkrak
#11 Animator

Jeszcze parę dni temu miałem w ulubionych kilkanaście ofert które obserwowałem obecnie lista jest czysta - allegro usunęło wszystkie oferty z listy obserwowanych. Allegro decyduje za mnie co mogę obserwować?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

MiMary
Moderatorka Allegro Gadane

Cześć, @Starkrak. Proszę, upewnij się, że korzystasz z konta, z którego wcześniej przeglądałeś te oferty i dodawałeś je do Ulubionych.
Sprawdź również, czy w zakładce z Ulubionymi ofertami nie zaznaczyłeś filtrów. Możliwe, że polubione oferty znajdują się na konkretnej, stworzonej przez Ciebie liście ofert.   

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Starkrak
#11 Animator

Sprawdziłem na kilku kontach. Zauważyłem, że na kontach oznaczonych Allegro Business zniknęły wszystkie obserwowane oferty.

oznacz moderatorów

MiMary

@Starkrak, możesz to zmienić za pomocą opcji ''Wybierz jak kupujesz: Prywatnie''. Znajdziesz ją po kliknięciu w nazwę konta w prawym górnym rogu: 
Prywatnie.png

Wtedy oferty powinny być ponownie widoczne w Ulubionych. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ATUagency
#8 Zapaleniec
Dzień dobry.

Polubienia znalazły się na pod zakładce "prywatnie"
Wasza pomoc: "Niestety nie ma możliwości przeniesienia ich na profil Allegro Business"

Innymi słowy proponujecie mi działanie typu: zmień na prywatny, wejdź na stronę polubionego przedmiotu, skopiuj link lub otwórz na innej karcie, przełącz się na profil firmowy, przejdź do przedmiotu, polub go drugi raz... i tak 150 kilka razy?!
Boje się pomyśleć o ludziach, którzy mają o jedno zero więcej takich polubień...

Składam oficjalny protest: kto za mnie zdecydował, że na profilu firmowym nagle wszystkie polubione przedmioty będą jako prywatne?! Chociaż to konto firmowe i zakupy robione na firmę jak i polubienia?!
Ostrzegam, dla takich UI/UX designerów jest specjalne miejsce w piekle.

Moje AI zadało mi teraz takie pytanie z tyłka: Po co mi w takim razie drugie konto prywatne na allegro ...teraz?

.
..
...
....
..... analizuję...

Ach, już wiem!

Na nim też wprowadzicie zakupy prywatne i firmowe i wszystkie polubienia przedmiotów jako prywatne staną się jakby "luksusowo" firmowe...
Pogratulować pomysłu.
oznacz moderatorów