Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zniknęły wszystkie oferty z Ulubionych w Allegro Biznes. O co chodzi? Sporo czasu zajęło mi znalezienie interesujących mnie rzeczy i teraz mam szukać od początku?
@mewa_2005 Jesteś pewny, że np. oferty się nie zakończyły, albo że jesteś zalogowany na dobrym koncie?
Wyślij proszę zrzut ekranu tej zakładki.
mam ten sam problem oprócz ulubionych z listy zakupów zniknęło wszystko co jeszcze nie zostało zrealizowane, dziś robilem zakupy opłaciłem i nawet nie ma ich na liście zakupów
Biznes się psuje .
Wszystko zepsute.
Zakupy bez faktury niewidoczne na biznesowym widoku.
Zakupy z fakturą niewidoczne na zwykłym.
Ulubione też przypisane albo do biznesowego albo do zwykłego.
Nie, nie skończyły się. Biorę też udział w licytacji i tego też nie widzę. Skąd mam wiedzieć jaki ma przebieg licytacja? Co znaczy na dobrym koncie? Mam jedno konto.
@mewa_2005 Sprawdzałeś, czy oferty są na liście ulubionych allegro.pl, nie-business? W tym wątku znajdziesz informację, jak to zrobić.
Czyli mam przeskakiwać między allegro a allegro business, żeby znaleźć oferty, które już kiedyś wyszukiwałem? To są oferty na które są wystawiane faktury VAT, więc powinny być w business. Uczestniczę też w licytacji i też mam przeskakiwać? Kto wpadł na tak głupi pomysł? Czy jako konsument nie mogę kupić nic od kogoś, kto jest widoczny na business, towaru na paragon?
Witam.
"Kto wpadł na tak głupi pomysł?"
Jak to kto? Zapewne jakiś genialny racjonalizator, co to za bardzo nie wie jak się konstruktywnie wykazać i jak udowodnić potrzebę swojego na Allegro istnienia. I zapewne wdrożenie tej innowacyjnej poprawki zostało poprzedzone wnikliwymi analizami i badaniami, które udowodniły, że ta poprawka jest doskonała i wprowadzona dla naszego wspólnego tak kupujących, jak i sprzedawców dobra.
W pewnym filmie, pełnym absurdów PRL, pewien racjonalizator, na projekcie nowego osiedla, przesunął kilka bloków dalej ISTNIEJĄCE JEZIORKO. I wziął za tą racjonalizację niezłą kasę.
Ale od jakiegoś czasu, to ktoś kto sprzedaje na Allegro, na komediach się nie śmieje.
Tutejsza rzeczywistość komedie przebija...
A może jest to pierwszy krok do rozdzielenia Allegro od Allegro-biznes?
Pozdrawiam. Marek.
Czyli teraz jako firma nie sprzedasz nic na paragon na Allegro business i nie będziesz widoczny na zwykłym Allegro. Żeby coś kupić bez faktury musisz kupować u tych, którzy nie prowadzą firmy i są widoczni na zwykłym Allegro. Chyba, że sprzedający będą też zmuszeni do założenia 2 kont: ze sprzedażą na fakturę w business i na paragon na zwykłym Allegro. Absurd.
mam to samo
mam tak samo . zniknęły wszystkie wyszukane przedmioty oprócz dzisiejszych. Czy gdzieś można zapytać o ren problem na allegro?
Podobno trzeba skakać między Na firmę i Prywatnie, bo tam zostały ulubione wcześniej. Nie można teraz kupić na paragon od firmy. Porażka.
Mam to samo. Dotego zniknął ostatni zakup jeszcze nie zrealizowany.