anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ulubione

mewa_2005
#9 Pomysłodawca

Zniknęły wszystkie oferty z Ulubionych w Allegro Biznes. O co chodzi? Sporo czasu zajęło mi znalezienie interesujących mnie rzeczy i teraz mam szukać od początku? 

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@mewa_2005 Jesteś pewny, że np. oferty się nie zakończyły, albo że jesteś zalogowany na dobrym koncie? 

Wyślij proszę zrzut ekranu tej zakładki. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

zbyniup78
#7 Wielbiciel

mam ten sam problem oprócz ulubionych z listy zakupów zniknęło wszystko co jeszcze nie zostało zrealizowane, dziś robilem zakupy opłaciłem i nawet nie ma ich na liście zakupów

oznacz moderatorów

CHECINIAKI
#15 Entuzjasta

Biznes się psuje .

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Wszystko zepsute. 
Zakupy bez faktury niewidoczne na biznesowym widoku.
Zakupy z fakturą niewidoczne na zwykłym.
Ulubione też przypisane albo do biznesowego albo do zwykłego.

oznacz moderatorów

mewa_2005
#9 Pomysłodawca

Nie, nie skończyły się. Biorę też udział w licytacji i tego też nie widzę. Skąd mam wiedzieć jaki ma przebieg licytacja? Co znaczy na dobrym koncie? Mam jedno konto.Allegro.jpg

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@mewa_2005 Sprawdzałeś, czy oferty są na liście ulubionych allegro.pl, nie-business? W tym wątku znajdziesz informację, jak to zrobić. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mewa_2005
#9 Pomysłodawca

Czyli mam przeskakiwać między allegro a allegro business, żeby znaleźć oferty, które już kiedyś wyszukiwałem? To są oferty na które są wystawiane faktury VAT, więc powinny być w business. Uczestniczę też w licytacji i też mam przeskakiwać? Kto wpadł na tak głupi pomysł? Czy jako konsument nie mogę kupić nic od kogoś, kto jest widoczny na business, towaru na paragon?

oznacz moderatorów

MOJEGRATY5
#13 Ambasador

Witam.

@mewa_2005 

"Kto wpadł na tak głupi pomysł?"

Jak to kto? Zapewne jakiś genialny racjonalizator, co to za bardzo nie wie jak się konstruktywnie wykazać i jak udowodnić potrzebę swojego na Allegro istnienia. I zapewne wdrożenie tej innowacyjnej poprawki zostało poprzedzone wnikliwymi analizami i badaniami, które udowodniły, że ta poprawka jest doskonała i wprowadzona dla naszego wspólnego tak kupujących, jak i sprzedawców dobra.

W pewnym filmie, pełnym absurdów PRL, pewien racjonalizator, na projekcie nowego osiedla, przesunął kilka bloków dalej ISTNIEJĄCE JEZIORKO. I wziął za tą racjonalizację niezłą kasę.

Ale od jakiegoś czasu, to ktoś kto sprzedaje na Allegro, na komediach się nie śmieje.

Tutejsza rzeczywistość komedie przebija...

A może jest to pierwszy krok do rozdzielenia Allegro od Allegro-biznes?

Pozdrawiam. Marek.

oznacz moderatorów

mewa_2005
#9 Pomysłodawca

Czyli teraz jako firma nie sprzedasz nic na paragon na Allegro business i nie będziesz widoczny na zwykłym Allegro. Żeby coś kupić bez faktury musisz kupować u tych, którzy nie prowadzą firmy i są widoczni na zwykłym Allegro.  Chyba, że sprzedający będą też zmuszeni do założenia 2 kont: ze sprzedażą na fakturę w business i na paragon na zwykłym Allegro. Absurd.

oznacz moderatorów

painter9
#7 Wielbiciel

mam to samo

oznacz moderatorów

maximart
#1 Nowicjusz

mam tak samo . zniknęły wszystkie  wyszukane przedmioty oprócz dzisiejszych. Czy gdzieś można zapytać o ren problem na allegro? 

oznacz moderatorów

mewa_2005
#9 Pomysłodawca

Podobno trzeba skakać między Na firmę i Prywatnie, bo tam zostały ulubione wcześniej. Nie można teraz kupić na paragon od firmy. Porażka. 

oznacz moderatorów

prasxus
#1 Nowicjusz

Mam to samo. Dotego zniknął ostatni zakup jeszcze nie zrealizowany.

oznacz moderatorów