Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
w nawiązaniu do rozmowy telefonicznej informuję, że właśnie przyznałam Panu 10 Monet w ramach utrzymania dobrej relacji.
Monety odnajdzie Pan pod linkiem ...................................
Żadnych monet nie mam - normalnie nie wiem co za nie mam zakupić !!!
Ponad to proponuję zmianę serwera waszego lub rzetelne informacje dla klientów !!
@29107442 wymienić na kupon 10 zł, a po za tym wygląda mi to na spam i wyłudzenie danych lub zassałeś wirusa 🙂
Wirusy ?? nigdy w moim wypadku .
Informatyka żadne **piiip**o nie tyka !!!!
@29107442 taki z ciebie informatyk jak ze mnie kosmonauta, jak byś siedział w branży wyczuł być smród z daleka 🙂
Napisz o tym na czacie lub przez formularz tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=9225c771-efb6-4de8-8580-76bd8d7c77eb Domagaj się tych monet.
Domaganie się nic nie da !! .................. Oni zawsze swoje zrobią
Ja nie wiem czy ten Covid -19 tak na wszystkich działa ????
Normalnie jak i sprzedawcy , niektórzy jobla mają czy co się dzieje /??\
Albo to jest jakaś nowa inna choroba ???
o 8 rano - sprzedawca pisze - towar wysłany
o 13 godzinie pisze : to co wysłać pieniądze czy towar ??
a popołudniu Allegro do mnie pisze żebym ja był kulturalny i Nie pisał < debile jak dzieci we mgle się zachowujecie !!
Może wszyscy kurna pochorowali ?? Może to Kurna Covid - 20 albo Covid -30 im wszystkim już odwala !!!
Nie wykrzykuj, nie wyzywaj, a najlepiej idź stąd.
@xyz96 ale żeś pojechał z informatykiem 😄 powinien klawiaturę wymienić bo zacina mu się kilka klawiszy.
@29107442 tu są fajne Klawiatury !!!!
@29107442 Widzę, że otrzymałeś wczoraj dwa pakiety monet i wymieniłeś je już na kupon.
Możliwe, że monety nie były dostępne w momencie wysłania wiadomości do Ciebie. Potrzeba czasu, żeby dane się odśweżyły.
Hm, gdy sprzedający proponują jakiś gratis za niewystawianie negatywa (lub usunięcie go), to co niektórzy (nie będę wskazywał kursorem😏) krzyczą, że to łapówka (którą należy zgłosić i jej nie przyjmować).
Gdy natomiast allegro daje 10 dukatów "w ramach utrzymania dobrych relacji", to tym samym osobom oczka już się zamykają i nie widzą problemu (i już nie sugerują, żeby nie przyjmować, a wręcz przeciwnie)😁
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄