Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak w temacie, gdzie składacie skargi/reklamacje na "doradców" Allegro?
Przepychanka w sporze z trzema kolejnymi zakrawa już o kabaret, nie czytają co się do nich pisze i ignorują ustawę konsumencką, dokładnie art. 43d (pkt 5 i 6) i ustalają własne prawo.
Kompletnie nic do nich nie dociera, jakbym pisał z botami, lub AI. Twierdzą trzeci raz, że moim roszczeniem jest zwrot pieniędzy, a ja im kolejny raz piszę, że nie jest i nie mam prawa do takich roszczeń i, że to sprzedawca podejmie decyzję co zrobi. Nie docierają do nich proste informacje, a mnie już wysiada cierpliwość i zastanawiam się kogo oni tam zatrudniają, bo to zakrawa o kabaret.
"nie czytają co się do nich pisze" - potwierdzam
"Nie docierają do nich proste informacje" - potwierdzam
Po kilku próbach korespondencji, reklamacjach czy interwencjach odnoszę podobne wrażenie.
Ręce opadają.
"nie czytają co się do nich pisze" "Nie docierają do nich proste informacje"
tak jest budowana ta firma i jej zyski - moderatorzy nie mają uprawnień by wyjść poza schemat i gotowe formułki - wymogi korporacyjne
nie narzekajcie na moderatorów narzekajcie na firmę, która planowo i metodycznie nagina przepisy prawa
w moim przypadku skargi dalej i tak były ignorowane, a odpowiedzi pozbawione merytoryki
@RED racja - KORPO - i wszystko w temacie.
Przykładowo ja do nich:
Proszę @Allegro o interwencję. Jest to atak Phishing – metoda oszustwa,
w której przestępca podszywa się pod inną osobę lub instytucję w celu wyłudzenia poufnych informacji,
zainfekowania komputera szkodliwym oprogramowaniem czy też nakłonienia ofiary do określonych działań.
ONI:
|
@Crow_Empire " jakbym pisał z botami, lub AI" - bo tak pewnie jest 🐭
Obawiam się, że ewentualną skargę musisz napisać przez formularz, tylko jako nowy ticket.
Ale takie miejsce chyba nie istnieje. Moderacja napisze żeby w ticketach pisać że to jest skarga. Finalnie, e-mail dostaje osoba która Cię obsługiwała i ona ma niby to sama przenieść piętro wyżej. Przecież to jasne co zrobi 🙂
Na nowogrodzką.🤣
racja ! Tam prezes tak samo ogarnięty jak ten z Tesco 😜
Jedyna skarga, która czasem działa to tu do dziewczyn na forum. Chyba jak idzie pod publikę to czasem się trochę ogarniają. Tak to możesz sobie pisać tylko szkoda zużywać na nich klawiaturę...
... to standard tutaj - od wielu lat ...