Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Gdzie sprawdzić które karty podarunkowe zostały już przeze mnie wykorzystane?
Saldo karty podarunkowej Allegro można sprawdzić przy pomocy strony internetowej Allegro, gdzie istnieje możliwość wpisania numeru karty, a wówczas zobaczymy ile pieniędzy zostało na karcie. https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupony
Niestety nie ma tam miejsca na wpisanie numeru (kodu).
A jak takie miejsce jest ....to proszę o linka.
Nadpiszę się pod tym starym wątkiem.
Mam karty podarunkowe z alerabt. Ich dział obslugi twierdzi, że saldo kart sprawdza się przez allegro. Na stronie allegro nie znalazłem takiej opcji. A chce się upewnić którą kartęwykorzystałem, a której nie. Pozdrawiam
O kant D rozbić te rady. Ludzie pytają konkretnie jak sprawdzić saldo kart podarunkowych np z alerabat, a NIE kuponów. Nigdzie w allegro nie można tego znaleźć jakby ukrywali to przed allegrowiczami.
@Dr_Floyd Jeśli dodałeś już daną kartę podarunkową i nie wykorzystałeś całej kwoty, to pozostałe środki zobaczysz w formularzu "dostawa i płatność" w sekcji "Twoje zniżki".
Ok już wiem że jak ma się wykorzystane karty to się ich przy zakupie nie zobaczy, natomiast powinna być historia doładowań kart i płatności nimi, a tego próżno szukać. To tak jakbym wydawał kasę z konta bankowego i nie było po niej śladu w historii banku.