Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
sprzedawca mi napisał, że wczoraj dokonał całego zwrotu a ja nie widzę środków ani na koncie, ani nie wiem gdzie mogą one się znajdować na moim koncie w Allegro, tak żebym mogła je wypłacić? Czas zwrotu też zostawia wiele do życzenia. Zwrot dokonany 16 .10 a sprzedawca wypłaca 21.12....
@atakz Taki zwrot pieniędzy trwa 3 dni robocze, więc poczekaj. Pieniądze trafią tam, skąd wyszły, a nie na konto Allegro. Za opóźnienie zwrotu wpłaty wystaw sprzedawcy negatywa.
Jeśli sprzedawca odda pieniądze, otrzymasz powiadomienie mailowe od Allegro. Jeśli powiadomienia nie będzie, nadal nie oddał.
Zwrot zgłosiłam 16 października więc minęło znacznie więcej niż 14 dni. W Allegro widzę, że sprzedawca dokonał zwrotu środków, ale żadnego powiadomienia z Allegro nie otrzymałam, ani nie mam środków na koncie...
@atakz, warto poprosić sprzedającego o potwierdzenie dokonanego zwrotu. Łatwiej wtedy znaleźć środki na koncie. Czy chodzi o zamówienie nr 2c89f671-2787-11ec-9a1b-2bd45673fad8? Sprzedający zwrócił środki za zakup 20 października.
tak, już mam na koncie, zwrot z PAYU. I po temacie:-) bardzo dziękuję za podpowiedzi.
@atakz zgodnie z zapisem w UK sprzedawca na zwrot środków po odstąpieniu od umowy ma 14 dni , jak widać wykonał go i tak w miarę szybko .