Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem kartę od chińczyka, po 12dniach dotarła i okazała się wadliwa. Wychodzi na to, że cały czas sprzedaje wadliwe karty polakom.
Gdy napisałem negatywa, odezwał się, poprosił o usunięcie komentarza i zwróci kasę. I kasę zwrócił tego samego dnia gdy usunąłem negatywa. Bez odsyłania karty
karta to podróbka Samsunga, "powolna karta spowalnia urządzenie", muli telefon, było 250GB a teraz mam już 270GB pojemności karty. chińska podróbka.
Zakończył sprzedaż tej karty i ma nową ofertę, taką samą, ale nie ma ocen, opinii ludzi.
Dalej naciąga polaków na wadliwe karty, ponieważ nie każdy zwraca, nie każdy pisze opinie.
wyprzedaż, darmowa dostawa itp...
Gdy karta zbierze kilka negatywów, to sprzedający zakańcza ofertę i tworzy nową.
Dlaczego nowa oferta nie ma opinii o karcie?
@Basia8Przemek Chodzi o ocenę produktu? Pewnie tworzy nową ofertę i podpina ją pod nowo utworzony w bazie produkt, dlatego brak ocen karty w nowej ofercie. Zgłosić możesz, ale Allegro prawdopodobnie nic nie zrobi; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=a2f3ea49-2579-47d5-87f4-6d96a42e3e86&subjectId=ae7b20da-e... Po zgłoszeniu otrzymasz odpowiedź.
@Basia8Przemek napisz do Allegro 🙂