Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Po co mam szukać czegoś na licytacjach, jeśli nie mogę sobie ustawić tych, które się kończą na górze. Jest to kompletnie bez sensu.
Nie wiem czy dotyczy wszystkich aukcji w tym także licytacji ale moderator pisała, że "eksperymentują" z wyszukiwarką, np nie zawsze u góry są najtańsze oferty. Możemy zapytać i wszytko będzie jasne: @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
W licytacjach opcja kończenia aukcji według czasu jest najbardziej istotna tak dla sprzedawcy jak i potencjalnego klienta ,sam do tej pory poszukując czegoś do swojej kolekcji (antyki i sztuka) przeglądałem tylko oferty które kończyły się w momencie którym byłem przy komputerze i mogłem licytować do kwot jakie mnie interesowały jeśli by od tego odstąpiono licytacje dla mnie jak i innych straciły by sens.
Wklejam w jednej odpowiedzi, żeby nie dublować. Nie ma tej opcji, po prostu
@ulek-u2 Wyczyść przeglądarkę. Rób to regularnie (najlepiej odpowiednio ją skonfiguruj), a unikniesz 99% takich i tym podobnych problemów.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Chyba eksperyment się nie powiódł....
@ulek-u2 Po wyborze konkretnego towaru w wyszukiwarce lub z kategorii, na liście wyników na samej górze jest ramka "Sortowanie".
Po rozwinięciu ramki masz opcję -> Czas do końca: najmniej. Wybierasz ją, po czym wyświetlą się oferty z bliskim końcu czasem licytacji lub trwania aukcji. W pierwszej kolejności wyświetlą się oferty, które kończą się w najbliższym przedziale czasu, a następnie te z dłuższym przedziałem czasu.
Tyle to ja wiem. Tylko ta opcja z wyborem czasu "znikła".
@ulek-u2 Tej opcji już dawno nie ma. Pamiętam ją i wtedy oznaczałam sobie aukcje, które kończyły się w ciągu 5 godzin... Teraz jest tylko sortowanie 🙂
To do du...
Znikła, zrobili to celowo żeby obejrzeć promowane i wszystkie inne, które Cię nie interesują.
@ulek-u2 Tak jak pisze @Wioletta2701 .
Z lewej strony listy ofert zaznaczasz sobie licytacje, a na górze, nad listą ofert w ramce sortowania "czas do końca: najmniej".
Właśnie tak robię (od 16 lat), i teraz nie ma opcji z czasem.
@ulek-u2 u mnie wciąż jest:
Spróbuj proszę na innej przeglądarce, jeśli to nic nie da, to poproszę o informację, skonsultuję to dla Ciebie!
Dziękuję za szybką odpowiedź. Rzeczywiście na innej przeglądarce jest ok.
Pozdrawiam
Aplikacja mobilna Allegro na iOS, wersja 6.0.0, stan na 20.08 - brak opcji sortowania po czasie do końca w podkategoriach, np w „obuwie” jest ale po wejściu w „męskie” (i głębiej) tej opcji już brak.
@rowerb czy możesz przesłać zrzut ekranu z "sortowania" na Twoim telefonie?
U mnie ta opcja jest dostępna, ale to android:
@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ tak jak pisałam niżej, tej opcji po prostu nie ma......
Tylko nie każcie mi czyścić pamięci podręcznej itp.
jeśli masz "połaczone te same ofrty"to nie masz tej opcji
jesli masz "rozłącz te same oferty" t masz możliwosc wyboru do końca najmniej