Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
od jakiegos czasu brak możliwości wyszukiwania przedmiotów z uwzględnieniem opcji szukania w opisach... DLACZEGO? Nie dość, że wyszukiwarka to wielki niewypał i bubel, bo wyniki pokazuje w 80% wzięte z nieba, to jeszcze teraz usunieto szukanie w opisach? Ilość trafień spadła o połowę... Ludzie, co Wy robicie z tym allegro??
zabawa w ciuciubabkę ot co
@-xox- Allegro wprowadziło na próbę a będzie docelowo dla wszystkich zeby zrobić wszystkim "dobrze"
@-xox- Opcja zniknęła w ramach testu na 2 tygodnie, po tym czasie prawdopodobnie wróci.
@-xox- Na dwa tygodnie wyłączyli testowej grupie użytkowników. Chcą sprawdzić czy ludzie to zaakceptują. Im więcej "burzących się" tym lepiej 🙂
Chcą docelowo aby ta opcja znikła i aby wyszukiwac tylko po parametrach Np Buty "matka X", Rozmiar "X", kolor "X"
to jest chore... jak większość rozwiazań w tym kraju... Co zmiana to na gorsze... 😞
Ta szukajka to teraz zupełnie do niczego się nie nadaje. A również inna sprawa: po kiego grzyba podpowiada mi wcześniejsze nieudane wyszukiwania? Przecież gdybym tam znalazł nie szukałbym więcej, ale nie, z uporem podsuwa mi tam gdzie wcześniej nie znalazłem. No po co?
I wpisuj za każdym razem nazwę szukanego przedmiotu...
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
ok, to już wiem dlaczego... Żeby utrudnic ludziom zycie... okrutne to, bo powszechne... KAŻDA inna platforma MA wyszukiwanie w opisie. **piiip** ma, **piiip** ma... inne tez mają. Więc niech allegro tez ma... Bo to POMAGA!!!!