Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Na końcu propozycji była opcja wyszukiwania w opisie aukcji. Czemu teraz nie ma?
@Rav_V3k Ta sytuacja jest wynikiem przeprowadzanych obecnie testów. Kiedy się wylogujesz, powinieneś mieć możliwość szukania w opisach.
Testów...
Czy ktoś zapytał się klientów (użytkowników Allegro) czy zgadzają się na udział w testach?
Proszę mi wskazać punkt w regulaminie, w którym dobrowolnie zgadzam się na udział w testach.
Jeśli takiego nie ma to oczekuje przywrócenia opcji wyszukiwania"wyszukiwania w opisie aukcji".
Natomiast testy to proszę sobie przeprowadzać na niezalogowanych użytkownikach.
Na marginesie oczekuje wypisania mnie z wszystkich Państwa testów.
@Lucard666 Niestety, jest to w regulaminie:
8.13.
Spółka może prowadzić testy nowych usług, procesów lub funkcjonalności na Allegro lub testy dotyczące zmian obecnych usług, procesów lub funkcjonalności na Allegro. Testy mogą mieć wpływ na korzystanie z Allegro przez Użytkowników, w tym na sposób wyświetlania Ofert w wynikach wyszukiwania. Testy mogą być prowadzone wyłącznie przez czas i w zakresie niezbędnym i proporcjonalnym do osiągnięcia celu testu. Spółka prowadzi testy wyłącznie w celu rozwoju Allegro, dostosowywania się do zmian rynkowych, dostosowania się do zmian w przepisach prawa lub ulepszania świadczonych usług.
OK,
To ja się wylogowuje, wtedy jest dostępna opcja wyszukiwani: "wyszukiwania w opisie aukcji".
W ramach akcji "Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie" (tak jak potraktowało swoich użytkowników Allegro) zaczynam zakupy bezpośrednie u sprzedających (poza Allegro).