Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak wyżej - jeszcze wczoraj chyba to był jeden z elementów zarówno w aplikacji mobilnej jak i na stronie głownej Allegro - czyli slider z ostatnio przeglądanymi ofertami. Dzisiaj nigdzie go nie mam.
@Mac_Abra Musisz zmienić ustawienia w tej zakładce. Żeby ta sekcja się pojawiła, konieczna jest zgodna na marketingowe wykorzystywanie plików cookies.
Dziękuję Natalio, jednak nie zmieniałem ostatnio żadnych ustawień - a na wskazanej zakładce wszystkie zgody mam aktywne. Wydaje mi się, że pamiętam że kiedyś w aplikacji nawet dało się konfigurować moduły co ma się pokazywać na stronie głównej ale chyba to już dawno jest zmienione - albo mnie się coś pomieszało 😉
W każdym razie zakładka jak zniknęła tak nie mam jej nadal 😞
@Mac_Abra Sprawdź jeszcze, proszę, czy problem się pojawia, kiedy korzystasz z innej przeglądarki i w trybie incognito.
To jest bardzo dziwne, bo na stronie głównej są przeróżne działy ale nie ten, natomiast jeśli oglądam stronę z konkretną ofertą i opisem danego przedmiotu, to u dołu mam Ostatnio przeglądane (zaraz pod Zamów w jednej przesyłce)… a jak jest u Ciebie? Zwłaszcza na stronie głównej.
@Mac_Abra Ja widzę ostatnio przeglądane na stronie głównej. Czy sprawdziłeś widok w innej przyglądarce i w trybie incognito, jak sugerowałam wyżej?
Jeśli tak i nic się nie zmieniło, prześlij zrzuty ekranu lub filmik z widokiem zgody na marketingowe wykorzystywanie plików cookies oraz wszystkich sekcji dostępnych na stronie głównej.