Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Gdzie zobaczę historię licytacji akcji którą wygrałem? Moderatorzy piszą we wcześniejszych wątkach że na dole strony. Zakładam okulary plus 20 dioptri i nie widzę. Gdzie to jest znowu schowane?
Jest po licytacji i jest pusto. W zakończonych widzę tylko ze wygrałem. A to to wiem. Pytanie było gdzie widać innych licytujących?
Po prawej stronie?
Po prawej nic nie mam. Licytacja zakończona jakby co. Wygrałem ale nie wiem o ile przebiłem innych.
Zwykłe allegro, dostęp przez przeglądarkę, prawy "kafelek" z nazwa sprzedawcy itp. Link pod cena - pokazuje się okienko kto kiedy licytował za ile.
Co do allegro lokalnie - tam nie ma takiej historii.
Co do aplikacji-nie wiem.
Chyba że pytasz o coś innego - może szybciej będzie poprosić o pomoc moderatorki.
Właśnie chodzi o allegro lokalnie. W dodatku aukcje działają po swojemu zupełnie inaczej niż dotychczas.
Po kiego diabła wygrywa zawsze najwyższa oferta a nie jak dawniej wystarczylo przebicie innych. Trzeba uważać na każdym kroku, studiować codziennie regulaminy bo a nóż coś zaczyna działać zupełnie inaczej.
W licytacji możesz zdecydować, jaką maksymalną cenę chcesz zapłacić za przedmiot. Jeśli pojawią się inni licytujący, zwycięzcą zostanie ta osoba, która w danym momencie oferuje najwyższą cenę.
Na Allegro Lokalnie na bieżąco śledzisz przebieg licytacji i podajesz wybraną kwotę. Nie ma tu automatycznego systemu, który licytuje za Ciebie – tak, jak na Allegro.
Po prostu myślę że przestrzeliłem i nie mogę się dowiedzieć o ile. Bo to TAJNE. Tylko moderator może sobie popatrzeć.
@tm_85 Za dużo uważasz że dałeś?