anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gwarancja najniższej ceny

Piotrek-6312
#1 Nowicjusz#

Według jakiego kryterium allegro porównuje ceny z innych sklepów w stosunku do produktów oznaczonych gwarancją najniższej ceny na allegro? Według kodów produktów, czy na oko? Z numerami jest straszny bałagan, nawet na samym allegro. Często ten sam produkt posiada inne oznaczenie.

Uściślając - kupiłem na allegro przedmiot, a następnie znalazłem go taniej na **piiip**ie. Ten sam przedmiot, ale różne numery na **piiip** i na Allegro. Czy Allegro powinno mi zaakceptować zgłoszenie dotyczące niższej ceny, czy raczej odrzucą z powodu różnych numerów?

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

Piotrek-6312
#1 Nowicjusz#

Tańszy produkt znalazłem na **piiip**, który jest na liście Allegro. Tylko pytam o to, czy Allegro uzna mój wniosek jeżeli produkty mają różne numery mimo tego, że są identyczne.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Nie patrz na to. Gwarancja jest tak samo spaprana jak każda z ostatnich zmian na portalu. Od 2 lat to pewnie ze 30% negatywów leci z winy portalu. A klienci nadal uważają, że Allegro jest święte i to na pewno ten paskudny sprzedawca np. podał błędny czas dostawy  sugerowany przez portal, lub kazał Allegrowemu (przymusowemu do smarta) kurierowi zasiać paczkę w czarnej dziurze na tydzień itp. Wszystko co pisze portal czytaj z użyciem LUPY. A najlepiej teleskopu jak na starych kreskówkach... Klienci dopiero zaczynają przeglądać na oczy po ostatnich uderzających w nich zmianach. 

oznacz moderatorów