Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam , po zakupie z gwarancja najnizszej ceny znalazłem na Allegro ten sam produkt w niższej cenie o prawie 50 zl.
Niestety Allegro nie przewidziało takiej opcji co jest znacznie nieuczciwą praktyką.
Pozdrawiam
@eumox Allegro wszystko przewidziało i nawet napisało regulamin na temat najniższej ceny, która de facto najniższa nie jest😉
@eumox podeślij proszę numer zakupionej oferty oraz tańszej, o której piszesz.
Witam,
Zakupiłem rejestrator Dahua za 674 zł. Numer oferty: 16744826126 BDO: 000008732
Kilka minut później znalazłem taki sam za 628 zł , też nowy Numer oferty: 17132966163
W opisie brakuje oznaczenia 8P co oznacza 8 portów i obydwa tyle mają.
Pozdrawiam
Przemysław
@eumox Gwarancja najniższej ceny na Allegro to nie tylko najtańsza oferta ze wszystkich pozostałych. Oznaczenie to wyświetlamy w ofertach:
- z najniższą ceną wśród sklepów, do których się porównujemy
- od sprawdzonych Sprzedawców
- z nowymi produktami i opcją kup teraz
- z darmową dostawą lub oznaczeniem Allegro Smart!
- z deklarowanym czasem wysyłki krótszym lub równym średniej w kategorii
- w których sprzedający wystawia fakturę VAT.
Możesz zawsze zgłosić nam taką ofertę w ciągu 72 godzin od zakupu oferty z oznaczeniem Gwarancja najniższej ceny. Najlepiej poprzez zakładkę Moje Zakupy → Szczegóły Zakupu —> Gwarancja Najniższej Ceny „Zgłoś” formularz.
Zweryfikujemy zgłoszenie, a po weryfikacji wyślemy maila z jej wynikiem.
Wysyłam przydatną stronę ze wszystkimi informacjami.
Ale w opcji zgłoś nie ma sklepu Allegro co uniemożliwia wypełnienie formularza.
@eumox W rozwijanej liście nie znajdziesz sklepów z Allegro. Wysyłam jeszcze jeden artykuł odnośnie zgłaszania ofert. Tam znajdziesz więcej szczegółów.
Jest tam jasno napisane, że:
"Jeśli masz problem ze zgłoszeniem niższej ceny, upewnij się, że:
W tej akcji biorą udział tylko wybrane sklepy. Jeśli nie ma jakiegoś sklepu na liście, możesz nam to zgłosić przez formularz kontaktowy.
Witam, Ma Pani rację nie znałem tej opcji.
Niestety nie mogę skorzystać z tej opcji , ponieważ otrzymałem odpowiedź od sprzedawcy w/w oferty. Cena jest niższa bo to sprzęt po zwrocie. Niestety nie ma o tym wzmianki w ofercie.
Bardzo dziękuję za chęć pomocy i przepraszam za niedogodności.
@eumox Nie ma za co 🙂
To jest rejestrator bez wyjść POE dlatego jego cena jest niższa.