anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ile mam czasu na złożenie wniosku allegro protect?

yarex13
#8 Zapaleniec#

Cześć, mam otwartą dyskusję (złożyłem reklamację) bo kupiony towar nie działa. Dyskusja już sama się wcześniej zakończyła bo trwała za długo a ja w tym czasie po prostu czekałem (nadal czekam) na naprawę urządzenia. Sprzedający milczy. Dyskusje udało mi się wznowić dzięki pomocy allegro i teraz pytanie: Kliknąłem oznacz jako nie rozwiązaną żeby się nie zakończyła drugi raz, jeśli sprzedający nie da więcej znaku życia ile czasu mam na złożenie wniosku z allegro protect? Czy taka możliwość zniknie po danym czasie? I ile czasu dyskusja pozostanie otwarta po kliknięciu że nie została rozwiązana? Dzięki za pomoc 🙂

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

LEW433
#21 Demiurg#

Jak Allegro daje Ci taką możliwość wypełnienia to nie czekaj, tylko należy wypełnić, jakby sprzedajacy odesłał, naprawił to także nie problem, Wypełnij a to już zostanie problemem sprzedającego nie twoim.

https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/allegro-protect/ramy-czasowe-allegro-protect-EY4g8Olr4t8?srs...

oznacz moderatorów

yarex13
#8 Zapaleniec#

Ale jeśli wypełnię i dostanę zwrot pieniędzy a sprzedający naprawi jednak produkt i go przyśle to zostanę ze sprawnym produktem i pieniędzmi. To nie będzie fair.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Nie, przeczytałaś warunki AP, przejmujesz się takim sprzedającym co nie naprawia a ile czasu minęło od złożenia reklamacji? myślisz o nim czy o tym że kupiłaś, zapłaciłaś reklamujesz a nie masz towaru?

oznacz moderatorów