Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, mam otwartą dyskusję (złożyłem reklamację) bo kupiony towar nie działa. Dyskusja już sama się wcześniej zakończyła bo trwała za długo a ja w tym czasie po prostu czekałem (nadal czekam) na naprawę urządzenia. Sprzedający milczy. Dyskusje udało mi się wznowić dzięki pomocy allegro i teraz pytanie: Kliknąłem oznacz jako nie rozwiązaną żeby się nie zakończyła drugi raz, jeśli sprzedający nie da więcej znaku życia ile czasu mam na złożenie wniosku z allegro protect? Czy taka możliwość zniknie po danym czasie? I ile czasu dyskusja pozostanie otwarta po kliknięciu że nie została rozwiązana? Dzięki za pomoc 🙂
Jak Allegro daje Ci taką możliwość wypełnienia to nie czekaj, tylko należy wypełnić, jakby sprzedajacy odesłał, naprawił to także nie problem, Wypełnij a to już zostanie problemem sprzedającego nie twoim.
Ale jeśli wypełnię i dostanę zwrot pieniędzy a sprzedający naprawi jednak produkt i go przyśle to zostanę ze sprawnym produktem i pieniędzmi. To nie będzie fair.
Nie, przeczytałaś warunki AP, przejmujesz się takim sprzedającym co nie naprawia a ile czasu minęło od złożenia reklamacji? myślisz o nim czy o tym że kupiłaś, zapłaciłaś reklamujesz a nie masz towaru?