Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dokonałem prawie dwa tygodnie temu zmiane swoich danych (imię i nazwisko) ze względu na błędne dane jakie wprowadziłem. Ile mam czekać na to 'potwierdzenie danych czy wszystko się zgadza'? To się już zaczyna robić irytujące bo chce porządnie ustawić swoje konto a tutaj taka kretynska bariera jakbym posiadał konto z milonem dolarów...
@Client:79090168 Błędnie wprowadzone imię i nazwisko? Raczej celowo wprowadziłeś inne przy rejestracji i teraz dziwisz się że jest brak reakcji.Allegro na pewno nie zmieni Tobie takich danych jak imię i nazwisko.Będziesz musiał założyć nowe konto na prawidłowych danych i cieszyć się jak nikt nie zrobi Ci koło pióra za podawanie danych nieprawdziwych.Na to pytanie jednak konkretnie odpowiedzą Tobie moderatorzy.
Tak celowo no i? Jest taki guziczek jak 'zmien' między innymi w zmianie imienia i nazwiska więc odpowiadasz nie wiedząc tak naprawdę nic o temacie. Robienie nowego konta odpada.
Edit. Dodatkowo napisze że chodzi mi o potwierdzenie zmiany danych.
@Client:79090168 No tak, bo powszechnym jest zmienianie co tydzień imienia i nazwiska.Poczekaj na odpowiedź moderatorów, a w międzyczasie zapoznaj się z kodeksem karnym co mówi na ten temat.
Czyli jak zmieniam dane na alegro to i zmieniam je w prawdziwym życiu? Fascynujące..
@Client:79090168 Poprosiłam już o sprawdzenie Twojego zgłoszenia, więc poczekaj proszę jeszcze trochę cierpliwie.
Dziękuję 👍
@Client:79090168 Widzę że nie rozumiesz.Załóżmy że nazywasz się Jan Kowalski.Rejestrując konto na Allegro wpisałeś celowo Janusz Kowalewski.Czyli tym samym podałeś nieprawdziwe dane.Reszty chyba już się domyślisz czy nadal będziesz miał z tym problem?Gdyby chodziło o zmianę miejsca zamieszkania, wymiana dowodu (inny numer) itp. to nie byłby żaden problem, jednak sam przyznałeś że chodzi o imię i nazwisko, a to już problemem jest.