Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Tyle ile określił w aukcji 🙂 od 0-1-2-3 do 90 dni 🙂
@zbyniu360 dokładnie jak napisał @konto zamknięte tyle ile podał w info o czasie wysyłki. Są aukcje, gdzie wysyła się paczkę w ciągu 24godzin, ale kiedyś kupiłem tablet, gdzie wysyłka była 14dni. nie zauważyłem tej informacji, ale to było moje gapiostwo, więc cierpliwie czekałem.
A gdzie w allegro lokalnie znajde taką informację?
@konto zamknięte Z tymi 90 to się nie rozpędzaj...
@zbyniu360 Według wszelkich zasad - sprzedający prywatnie ma wysłać niezwłocznie, firma ma na to do 30 dni. Chyba, że warunki umowy (aukcji) stanowią inaczej.
Według wszelkich zasad - sprzedający prywatnie ma wysłać niezwłocznie
LIES. Tyle ile ustawił 🙂 póki allegro to umożliwia i póki są korony to raz w tyg. myślę max 😛
wielu kupujących myśli ze paczka po zakupie wyskakuje z automatu ,określenie w aukcji jest dla mnie bez sensowne sprzedający nie jest wstanie określić wysyłki paczki u mnie dzienne spakowanie paczek to kolo 30-70 na dzień dzisiejszy mamy około 200 a nawet 300 powód zna każdy
No jasne! I klient ma czekać w nieskończoność bo Ty nie ogarniasz się z organizacją swojej sprzedaży ? Może przydałby Ci się status: „jak spakuje to wyśle” 😅 Z takim rozumowaniem do dziś tkwilibyśmy w głębokim PRLu.
@ziajek83 w każdej ofercie sprzedający musi podać czas wysyłki, inaczej nie wystawi oferty. Może sobie ustawić taki czas jaki mu pasuje. Przed zakupem należy zapoznać się ze wszystkimi warunkami oferty.