anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czekamy na twoją wpłatę

MAMY ROZWIĄZANIE!
Edyta7501975
#8 Zapaleniec#

Witam, zakupiłam konto Spotify na allegro lokalnie, jako płatność wybrałam Blik, przekierowało mnie do strony w której muszę podać kod, jednak trochę się spoźniłam i po wpisaniu kodu wyskoczył błąd i nic. Na maila dostałam "Rozpocząłeś zakup przedmiotu. Czekamy na Twoją wpłatę" lecz nie wiem jak mogę za ten przedmiot zapłacić, w moich aktywnych ogłoszeniach nic nie ma.

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12
cloudcloud
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Edyta7501975 informacje o tym, jak ponowić płatność znajdziesz tutaj.

Klaudia
   Były Moderator
oznacz moderatorów
Edyta7501975
#8 Zapaleniec#

W zakładce "kupione" nie wyświetla się produkt który zakupiłam.

oznacz moderatorów
xyz96
#21 Demiurg#

@Edyta7501975 Kliknij sobie po lewej w Kupione na tej stronie; https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/aktywne

oznacz moderatorów
xyz96
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ A zarzucałaś mi, że mój link wprowadza w błąd 🙂

oznacz moderatorów
Knowhere
#21 Demiurg#

Bo wprowadza - prawidłowy to https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/kupione ale jak widać niektórzy pewnych rzeczy nie (z)rozumieją, bo są niereformowalni.

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@xyz96 Nie zarzucałam, tylko zwracałam na to Twoją uwagę i właśnie robię to ponownie. Zdardzisz mi, dlaczego wklejasz zły link mimo, że doskonale wiesz, że jest niewłaściwy? 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
xyz96
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ Zdradzę 🙂 On nie jest zły, nie wprowadza w błąd i pomaga wielu pytającym. Dowód masz wyżej.

oznacz moderatorów
Knowhere
#21 Demiurg#

Gdy ktoś pyta o "kupione" na allegro, to też dajesz tego linka https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/moje-oferty i instruujesz, żeby sobie tam kliknąć po lewej w "zakupy"?😏

oznacz moderatorów
__RPM_
#14 Krzewiciel#

@_HolaOla_  Co tu się odcyrkoliło? Pupilek dostaje reprymendę i nic sobie z niej nie robi.

Należy skasować post z błędną odpowiedzią, ale to przecież wiesz.

oznacz moderatorów
Knowhere
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ Bo ona tak uważa i już. I nic jej nie przekona że białe jest białe, a czarne jest czarne. Poniekąd to Wasza wina, moderacji, bo dajecie jej i jej giermkowi przyzwolenie na takie zachowania na forum, nie wyciągając wobec nich żadnych konsekwencji. Cokolwiek zrobią, najgorsze co ich może spotkać, to usunięcie posta z widoku publicznego.

oznacz moderatorów
Knowhere
#21 Demiurg#

@Edyta7501975 Czy przypadkiem to konto zakupione było za ok. 1/15 ceny, która widnieje na stronie spotify?

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Co wy z tymi kupionymi kontami, poczytajcie ile jest z tym przekrętów.

oznacz moderatorów