anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

informacje na temat zakończonej sprzedaży

Client:38652313
#7 Wielbiciel#

Historia jest taka:

Chciałem kupić przedmiot na allegro. Znalazłem interesującą mnie rzecz, ale wśród metod dostawy był jedynie odbiór osobisty w Łodzi [sic]. Zadzwoniłem do sprzedającego i spytałem, czy nie może wysłać przedmiotu, że przecież zapłacę za przesyłkę. On na to mówi, że nie ma sprawy, ale to nie przez Allegro, żebym mu wysłał adres, to mi prześle za pobraniem. Tak zrobiliśmy. Już po odbiorze zorientowałem się, że przedmiot jest uszkodzony. Przedsiębiorca przyjął zwrot, ale podał inną, zaniżoną cenę. Na potwierdzenie przesłał mi nr aukcji, na której rzekomo znalazłem ten przedmiot, z ceną, którą mi podał przy zwrocie. Jestem przekonany, co do ceny jaką zapłaciłem, wiem, że nr który mu przesłał, nie jest numerem właściwej aukcji, dla tego zależy mi, żeby sprawdzić kiedy ta aukcja została rozpoczęta oraz kiedy zakończona, byłoby to ostatecznym dowodem mojej racji.

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Client:38652313 jeżeli zakup odbył się poza Allegro niestety mamy ograniczone możliwości pomocy. Jeżeli płaciłeś kurierowi za pobraniem kartą dowód będzie stanowiło potwierdzenie opłaty z twojego rachunku. Możesz także skontaktować się w tej sprawie z przewoźnikiem i poprosić o te informację. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów