Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Od dłuższego już czasu borykam się z problemem braku możliwości wyświetlenia innych ofert sprzedawcy.
Funkcja ta działała bez zarzutu dopóki allegro nie wprowadziło zmian kilka mc temu.
Przykładowo, szukając w google książki znajduję przedmiot na allegro i wrzucam do koszyka (księgarnia Gandalf), kiedy jednak chce zobaczyć na inne przedmioty tego sprzedawcy, dostaję wiadomość "This user is not selling anything at the moment."
Adres dostawy mam skonfigurowany na Polskę więc nie rozumiem gdzie może być problem.
@halcatraa Zweryfikujemy tę sytuację, ale prześlij nam proszę zrzut całego ekranu z widokiem przeglądarki wraz z widoczną datą i godziną.
Jasne, zrzuty poniżej:
@halcatraa Dziękuję, mam do Ciebie jeszcze jedną, małą prośbę. Czy możesz sprawdzić, czy po zmianie języka na polski ten problem wciąż występuje?
Super! Wyglada na to, ze zmiana jezyka rozwiązała problem.
Dziękuję!
@halcatraa Cieszę się, że zmiana języka tymczasowo pomogła, natomiast kwestię problemów z wersją angielską i tak zbadamy. Przekazałam już Twoje zgłoszenie do zespołu technicznego, więc zajmiemy się tym na pewno.