Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od samego początku istnienia allegro jestem zarejestrowany. Zdecydowanie jako kupujący, Tysiące transakcji. Oceny jeszcze w systemie gdy otrzymywały je obie strony kupujący i sprzedający. Moje konto i nick dla allegro nie powinny być problemem. Po zapytaniu na forum (niewygodne dla allegro) zakwalifikowano mnie jako Nowicjusz. Nie udzielam się na forum, ale jak kierować sugestie do allegro.
@Golanka Masz status "wielbiciel"....#7
@Golanka Te 'przezwiska' dostajemy nie za to co napiszemy.
Ktoś po pijaku wymyślił ten system.🤣
"wielbicielu.."😂
To napisałem ja "o rentownik" 😃
@DECO-MASTER Daję wpunkcika, ale z tym, że wymyślili ten system po pijaku się nie zgodzę. Oni wszystko starannie przemyśleli. A te kretyńskie przydomki są ważnym elementem ich polityki infantylizowania i deptania godności użytkowników forum.
Golanka przydomek dostajesz tu na Gadane , nie ma to nic wspólnego ze stażem na allegro .
@Golanka Królowa jest tylko jedna, poznałeś? NIE, nie masz czego żałować.🤣
Te przydomki Allegro przyznaje z automatu tylko na tym forum. Mi też się nie podobają. Poza tym każdy po pewnym czasie i po zamieszczeniu odpowiedniej ilości postów zostaje tu Demiurgiem, czyli osiąga najwyższą rangę niezależnie od tego, co i jak tu pisze, a może to wprowadzać w błąd, bo ten przydomek pasuje niektórym jak kwiatek do kożucha.
Moim zdaniem rangi mogłyby mieć szerszy zakres. Najniższa, przyznawana tylko w szczególnych przypadkach to "Półanalfabeta" 🙂