Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
przez przypadek zrobiłem 2 zakupy tego samego przedmiotu, przez błąd strony banku, oby dwa przedmioty widnieją jako kupione jak anulować te zakupy ? z tego co widzę na żaden przelew z zakupu nie ściągnęło mi pieniędzy z konta
@Client:38679025 a gdzie zakup allegro czy allegro lokalnie ? jak allegro nie opłacone to anuluj i ponów płatność w jednym a do drugiego anuluj jak jest lub napisz maila do sprzedawcy 🙂
anulowałem 2 ze stresu😑 Czekam aż się strona banku odmuli żeby mi pieniędzy nie ściągnęło. Dziękuje za pomoc ze wystarczy tylko anulować 😅
Zakup anuluje się tak;
Wejdź w zakładkę Kupione, przy właściwym produkcie kliknij Szczegóły, potem w pozycji „anulowanie zakupu” kliknij Anuluj Zakup, wybierz powód anulowania i ponownie kliknij Anuluj zakup.
Jeśli nie ma tej opcji, wysyła się sprzedawcy rezygnację z zakupu mailem.
W przeciwnym razie dwa zakupy pozostaną aktualne. Anulowanie płatności nie oznacza anulowania zakupu.
@Client:46692639 Kliknij proszę w ten link, który przeniesie Cię prosto do zakładki Kupione.
Dziękuję 😉
Client:38679025 - masz problem? - dzwoń/pisz do sprzedającego, a nie tutaj. Przecież to najrozsądniejsze rozwiązanie.