Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Client:93834588 Jeśli nie ma opcji ,,anuluj ,, możesz użyć ,, zwróć zakup ,, zadziała tak samo .
Zadziała podobnie, a to zakup za pobraniem?
PŁATNOŚĆ PRZY ODBIORZE ,A TAM NALEŻY PODAĆ KONTO DO ZWROTU.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ ot i problem .
Jeśli nie zostało wysłane To podaj , sprzedawcy pewnie chodzi o ślad Twojej rezygnacji w systemie .
A po co podać, przecież nic nie zapłaciłeś. Napisz maila do sprzedającego że rezygnujesz.
ZROBIŁEM JAK PISZECIE ALE SPRZEDAWCA PROSI O ANULOWANIE ABY PROWIZJI NIE PŁACIĆ
Jak nie masz możliwości anulowania to jak chcesz to zrobić? sprzedający może napisać o zwrot prowizji i dołączyć twoją rezygnację z zakupu.
@Client:93834588 Sprzedawca nie może wymagać jakiegoś specjalnego anulowania. Ciebie nie interesuje jego prowizja. Anulować, czyli odstąpić od umowy możesz wysyłając mu zwykłego maila z rezygnacją. Nie ma obowiązku anulować na stronie Allegro, możesz to zrobić mailem, i nie musisz mieć do tego żadnej zgody sprzedawcy.
@Client:93834588 Cześć. Wyślij sprzedającemu odstąpienie od umowy - na przykład przez Centrum Wiadomości. Jeśli chodzi o zwrot prowizji - jeśli sprzedający prześle nam Twoje odstąpienie, prowizja zostanie zwrócona.
A co w przypadku opłacenia przez Allegro Pay?
Sprzedający poprosił o anulowanie prowizji w związku z moją wiadomością do niego ale środki z Allegro Pay się nie uwolniły i nie mogę kupić właściwego przedmiotu bo brak środków 😞
A zależy mi na czasie.
@goral-z-wrocka, czy sprzedający warunkuje zwrócenie Twoich środków otrzymaniem zwrotu prowizji? Po opłaceniu zakupu przez Allegro Pay, środki trafiają od razu do sprzedawcy, a po zwrocie, ponownie zasilą Twój limit Allegro Pay. Nie muszą zostać "uwolnione", a zwrócone przez sprzedającego.