Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@pratkror Takiej opcji nie ma, poinformuj sprzedającego że zostawiasz a on nie zwróci Ci środków.
Poinformuj sprzedającego że rezygnujesz ze zwrotu i jednak zachowasz przedmiot. Tylko nie otwieraj w tym celu dyskusji, a poprostu wyślij zapytanie o zakup.
Prowadze juz dyskusje ze sprzedajacym z chin ,kupilem towar opisany jako wykonany z metalu ale okazal sie mieszanka plastiku i metalu nie nadaje sie do uzytku .sprzedajacy zada usuniecia opinii ale nie moge juz cofnac kciuka w dol bo allegro nie przewiduje takiej opcji,nie mam zadnej pomocy ze strony allegro to zalosne mimo tylu lat zakupow .szukam juz innych miejsc dla zakupow.przesylka jest za droga chce zostac z towarem .gdzie jest tel.do allegro ?
Telefonu nie ma ,ale możesz zamówić rozmowę z konsultantem i zgłosić problem.
Jak to zrobic ? Kilka dni juz szukam trace czas a 1 tel. Mogl by rozwiazac problem .to jest jeszcze gorsze od lekarskiej porady przez tel.pisz sobie moze ci przejdzie.
pratkror Co to znaczy żąda usunięcia opinii? oddał już pieniądze?
dzien dobry sprawa jest dosc prosta i z pozoru banalna ale nie moge znalezc odpowiedzi na pytanie czy jesli nie odesle zareklamowanego towaru to allegro lub sprzedajacy wyciaga z tego powodu jakies konsekwencje np.ban itp? czy moge nie wysylac towaru bo nie oplaca mi sie wyslka i pozostawic towar u siebie i zlekcewazyc dalsza dyskusje .(zareklamowany towar mam u siebie i chce go zostawic )
sprzedajacy ząda wykasowania kciuka w dol.
oddał pieniądze za towar?
nie oddal a ja chce pozostac z towarem . chce to zakonczyc ale nie chce pozostac w zadnym mozliwym sporze z allegro.chce zamknac sprawe.
opinia na temat produktu z tego co opisujesz jest prawdziwa, nic nie musisz usuwać, a sprzedawcę poinformuj że towar zostawiasz i tyle. Allegro nic tam nie będzie w tej kwestii działać. To jest sprawa pomiędzy Tobą a sprzedającym.
@pratkror Nikt nie będzie dochodził żadnych konsekwencji, zatrzymujesz towar, sprzedający nie oddaje pieniedzy, wszyscy rozstają się zadowoleni. Mały problem: nie jesteś formalnie właścicielem przedmiotu bo anulowałeś, nie możesz więc już składać reklamacji itp.
No i skoro nie kupiłeś to ten kciuk też jest bez sensu, ale to jest niestety taki skutek nieudanego anulowania zakupu..
towar kupilem i mam go u siebie kciuk mial sens bo towar byl wadliwy i pomyslalem naiwnie ze allegro ma jakies tanie wysylki do chin stad moja reklamacja .z waszych informacji wynika ze najlepiej zlekcewazyc wlasna reklamacje . powinna byc taka mozliwosc a juz na pewno mozliwosc telefonicznej rozmowy z pracownikiem allegro .
@pratkror Jeśli chodzi o kontakt Allegro to spróbuj tutaj:
https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=65a29468-5e40-4672-a8d6-e0a1f77e6d3a
Po wpisaniu danych zakupu kliknij "wybierz sposób kontaktu" powinna być opcja "zamów rozmowę tel."
@pratkror A w jakim celu szukasz kontaktu z Allegro> dokładnie temat?
Uzupełnienie - próbowałem edytować ale czas minął.
Oczywiście że masz prawo ocenić negatywnie: masz towar - masz prawo oceny.