Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłam wczoraj szczoteczkę elektr. uzgadniając ze sprzedawcą, aby wysłał mi ją dopiero w przyszłym tygodniu, bo teraz mamy kwarantannę i będzie problem z odbiorem w paczkomacie. Jednak dziś się zorientowałam, że skończyły mi się też końcówki, które ten sprzedawca akurat ma w ofercie. Zapytałam więc sprzedawcy i odpisał, że mogę jeszcze dokupić te końcówki, tak żeby zostały wysłane w jednej paczce ze szczoteczką, ale nie napisał, jak to zrobić. Być może sam nie wie, bo jak dopytałam, to nic nie odpisał 😞
Są 3 sposoby, kup jako nowy zakup i możesz dopłacić do obecnego zakupu, masz taką opcję w zakładce "Moje zakupy" i 3 opcja anulujesz zakup samej szczoteczki, sprzedający zwróci ci środki, a ty kupisz całość.
@betmary Cześć. Najlepszym sposobem będzie anulowanie zamówienia (jeśli nie zmieniło statusu na "W realizacji", "Przygotowane do wysyłki" lub "Wysłane") u Sprzedającego, a następnie złożenie go ponownie ze wszystkimi potrzebnymi produktami w przyszłym tygodniu, kiedy paczka będzie miała zostać rzeczywiście nadana. Zakup anulujesz w zakładce Moje zakupy.
Wolałabym dopłacić, bo ta szczoteczka była ostatnia w tej cenie i dlatego kupiłam ją już wczoraj, a jak anuluję, to jeszcze mi zniknie. Czy mogę w takim razie tak jak pisano wyżej, kupić normalnie te końcówki i zamiast opłacić zamówienie końcówek, to dopłacić tę kwotę do szczoteczki?
Napisałem jak możesz to zrobić(max 30zł, niestety)
Oj, a te końcówki kosztują 34zł 😞
Zapytaj sprzedającego czy wyraża zgodę, (na 30zł) masz także taką możliwość w tej samej zakładce.😁
Jednak zrezygnuję. Nie wiedziałam, że to takie problematyczne. Dziwne to ograniczenie do 30zł, skoro darmowa wysyłka jest od 40zł, to powinno być do tych 40
betmary musisz się skontaktować ze sprzedawcą ! , możesz zrobić dopłatę ,ALE będzie to zakup poza allegro ,a kosekwencje dla sprzedawcy / nie koniecznie / mogą być dotkliwe .
możliwa opcja to zakup z wyborem odbioru osobistego oraz informacja dla sprzedawcy ,aby wysłał razem .
Odbiór osobisty niemożliwy