Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zamówiłem towar i zapłaciłem za wysyłkę Orlen paczka. Sprzedawca omyłkowo wysłał mi nie ten towar który zamawiałem. Po kliknięciu zwrot mam do wyboru 3 opcje płatne Allegro Paczkomaty InPost, Kurier DPD, Wysyłka własna. Nie ma opcji Orlen paczka. Jak mam zwrócić towar żebym nie musiał płacić dodatkowo za zwrot?
Nie rozumiem że chcesz darmowego zwrotu? sprzedajacy się pomylił to teraz to jego problem i niech go rozwiąże - opłaci etykietę przyśle kuriera itd. Chcesz płacić za czyjeś błędy. Otwórz dyskusję opisz problem i sam się rozwiąże.https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
Sprzedawca twierdzi że mam wybrać opcję Orlen paczka żeby mieć darmową wysyłkę ale takiej opcji nie ma. Jeżeli zapłacę znowu za wysyłkę sprzedawca nie zwróci mi kasy za 2 wysyłki. Błąd nie jest z mojej winy tylko sprzedawcy ale on upiera się że mam wybrać nieistniejącą opcję.
No właśnie widzisz że kręci, dlatego otwórz dyskusję opisz problem i tam masz pomoc Allegro.
@Ksantos1 jeśli chodzi o zamówienie nr 06d4b940-950a-11ee-b584-8587f7f2ec70 to ORLEN paczka nie jest dostępną metodą odesłania. W przypadku reklamacji przesyłka odsyłasz na swój koszt, a sprzedający po uznanej reklamacji zwraca Ci wszystkie koszty, również kosz przesyłek.