Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
@ab_initio dziękuję, już się robi 🙂 Chcesz usunąć obie, czy jedną z nich? Jeśli jedną, to którą dokładnie?
Usuń proszę obie 🙂
@ab_initio gotowe, obie są już usunięte 🙂
Ekstra! Wielkie dzięki, spokojnego wieczoru 🙂
@ab_initio Wzajemnie! Dobrego wieczoru 😉
Dziękuję😊
Proszę usunąć: Opinie o produkcie "NAJBARDZIEJ POMOCNA 24 stycznia 2024 od C...0 zakup od IDEANORD Wyświetlacz nie jest nowy, jest bardzo mocno porysowany. Zupełne nieuczciwości! używany, widoczne zarysowania." "https://allegro.pl/oferta/lcd-dotyk-wyswietlacz-nokia-t20-12902540869"
@_HolaOla_ Przepraszam, czy mogę Cię prosić o możliwość dodania oceny produktu dla ofert nr 13840044570. Wcześniej dla tego produktu wystawiłam omyłkowo złą ocenę. Prosiłam o usunięcie omyłkowej oceny tutaj ale teraz kupuję ten produkt po raz kolejny i w planach kolejne zakupy. Jakoś nie mogę się pogodzić z brakiem możliwości wystawienia oceny dla tego produktu ponieważ jest bardzo dobry, a ma tak mało ocen.
@wawreszuk_j Jeśli wcześniej nie edytowałeś oceny, to po usunięciu przez Olę powinieneś otrzymać maila, który przekierowałby Cię do opcji ponownego wystawienia oceny. Możesz to zrobić tylko raz. Jeśli już wcześniej edytowałeś opinię produktu, zakupionego w danej ofercie, przykro mi, ale nie będziesz mógł tego ponownie zrobić.
Nie otrzymałam takiego meila bądź gdzieś zaginął. Nigdy nie edytowałam tej oceny po usunięciu. Czy mogę otrzymać jeszcze raz taką wiadomość z możliwością wystawienia oceny? Bądź wskazówkę jak mogła być zatytułowana wiadomość żebym mogła ją odszukać wśród setek wiadomości ze słowem klucz "ocena".
@wawreszuk_j przykro mi, ale nie mam możliwości wysłania takiej wiadomości ponownie powinnaś otrzymać ją dzień po usunięciu oceny w okolicach godziny 13:00, czyli 29.07.2023r.
Bardzo dziękuję za pomoc! Udało się znaleźć wiadomość i edytować ocenę. Pozdrawiam
@wawreszuk_j super! Cieszę się, że mogłam pomóc 🙂
Miłego dnia!
Proszę usunąć: Opinie o produkcie "NAJBARDZIEJ POMOCNA 24 stycznia 2024 od C...0 zakup od IDEANORD Wyświetlacz nie jest nowy, jest bardzo mocno porysowany. Zupełne nieuczciwości! używany, widoczne zarysowania." "https://allegro.pl/oferta/lcd-dotyk-wyswietlacz-nokia-t20-12902540869"
@Client:113533020 gotowe, usunęłam już tę opinię.
"Opinię produktową możesz wystawić i edytować w ciągu 12 miesięcy od zakupu (jeśli wcześniej jej już nie edytowano). "
Gdzie jest taka opcja/możliwość? Chodzi mi o edycję opinii o produkcie.
@lukeBFTH podaj proszę ofertę, do której opinię produktową chcesz edytować, mogę ją usunąć, a następnie (jeśli wcześniej tego nie robiłeś) otrzymasz wiadomość e-mail z linkiem umożliwiającym ponowne jej wystawienie.
Witam.
Pospinam się pod temat.
Czy mogę prosić o usunięcie opinii do produktu lampki świąteczne nr zamówienia eb054e91-9924-11ee-b6f2-3b71249455c1 ?
Z góry serdecznie dziękuję 🙂
Pozdrawiam
@kingdom_87 proszę 🙂 Opinia nie jest już widoczna.
Super! 🙂 dziękuję bardzo