Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
dzień dobry, czy mogę prosić o usunięcie negatywnej opinii o produkcie poniżej? Błędnie wystawiłam opinię 🙂
https://allegro.pl/oferta/sluchawki-bezprzewodowe-douszne-xiaomi-earphones2-basic-biale-15617891099
@Agula3903 Gotowe!
Witam
Proszę o usunięcie:
NUMER ZAMÓWIENIA
@KajtekF1 bardzo proszę, opinia usunięta.
Dzień dobry, proszę o usnięcie mojej opinii pod produktem w zamówieniu numer:
8ab85940-3539-11ef-9ad2-37aae3d0545b
Materac dla dziecka PUR LATEKS 90x180 H2 H3 JUNIOR
@Nella11 gotowe, usunęłam Twoją opinię do tego zamówienia.
Proszę o usunięcie mojej opinii dotyczącej oceny produktu z zamówienia: 962a51e0-2cea-11ef-9ac8-0b6ccae20f84, ale chciałabym aby pozostała opinia którą wystawiłam samemu sprzedawcy. Czy jest to możliwe?
@Client:50890809 @onil29 bardzo proszę, zgodnie z Waszymi prośbami usunęłam opinie, które wskazaliście.
przesyłam z konta z którego wystawiony był komentarz
@onil29 dziękuję, usunęłam już opinię o tym produkcie, ale w sprawie usunięcia komentarza o sprzedającym, który został wskazany w tym piśmie napisz proszę do nas zgłoszenie przez ten formularz kontaktowy: https://allegro.pl/pomoc/kontakt
już napisałam przez formularz, czy w sprawie pisma allegro zajmie się tym dalej?
jak to będzie wyglądać ?
@onil29 zajmę się kwestią samego pisma i podejmiemy właściwe kroki w stosunku do tego sprzedającego.
super, bardzo dziekuje
@onil29 dostałam już potwierdzenie, że działamy w Twojej sprawie.
Proszę o usunięcie mojej oceny produktu. Zamówienie numer 09ff0ce0-447f-11ef-a29c-e1e4d49e8b37
@kinek22 proszę! Opinia nie jest już widoczna.
Proszę o usunięcie mojej opinii o produkcie.
Numer zamówienia: 379fe4f0-3974-11ef-ad32-d1358820d1b8
@robertwww @_chochol_ bardzo proszę, usunęłam już Wasze opinie.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ dzień dobry
Proszę o możliwość edycji oceny przedmiotu 72584fb0-3ece-11ef-b0af-4b60e6ed868d.
@ala_79j usunęłam wystawioną opinię. Działa to tak, że otrzymasz wiadomość e-mail (jutro lub w poniedziałek ok. 13) z linkiem, który umożliwi ponowne wystawienie opinii.
Możesz to zrobić tylko jeden raz.