Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam , chcę kupić odkurzacz workowy w cenie 189 zł. plus dostawa 8,99 zł. Już zamawiałem u was odkurzacz 2 miesiące temu. Stanęło wszystko , nie wiem dlaczego. Ponawiam jeszcze raz. Z dostawą do domu. Zapłata przy odbiorze odkurzacza workowego. Kolor obojętny.
🤣
@Client:33707690 otwórz dyskusje i tam pis. Tu jest forum dla sprzedawców i [edycja]
ratunku ! tu ktoś wyżej użył słowa [edycja] ! @mr_oma ! na pomoc !
a nie , fałszywy alarm . jemu przecież wolno .
Przepraszam wszystkich [edycja]. Pisałem z telefonu i słownik sam wstawił mi te słowo. Miało być kupców jeszcze raz przepraszam
Bierz 2 szt., dołączę się.😁
Pisz to do sprzedawcy, nie na forum. Tutaj go nie ma. Co stanęło? Wybierasz aukcję z odkurzaczem, wybierasz płatność za pobraniem i klikasz Kupuję i płacę. Coś nie działa - wyczyść lub zmień przeglądarkę.
😂🤣
Najlepiej wymienić komputer, internet i dostawcę prądu, [edycja]...
Może zakup w sklepie allegro , więc co za różnica u kogo zamawia 🤣 AG też należy do allegro i może już toś do niego pisze z ofertą 😂
Wszystko możliwe
Czekam na dostawę tego odkurzacza workowego . C
zy jest szansa od was z Alegro.
Zapłata przy odbiorze. 189 zł+ przesyłka 8,99 zł.
@Client:33707690 Poszukaj odpowiedniej oferty i zrób zakup.
@Client:33707690 jest tylko bateria do odkurzacza w tej cenie 😜
https://allegro.pl/oferta/bateria-akumulator-fd9403-green-cell-do-odkurzaczy-9759107127
Ale szukałem odkurzacza, cene w filtrach ustawiłem 😂 Brawo wyszukiwarka allegro!!!🤣🤣🤣
otwórz dyskusje i tam pis.🤣
Na platformie😂
@pulkownik66 Dyskusja otwarta, tyle, że nie w tym miejscu 😄
@Client:33707690 tutaj nie uda się dokonać zakupu, ale proszę spojrzeć udało mi się znaleźć kilka ofert, które spełniają takie kryteria. Wystarczy kliknąć tutaj.
Jeżeli nie wiesz jak sfinalizować zakup, skontaktuj się z nami, chętnie odpowiemy na wszystkie pytania i pomożemy wybrać odpowiedni produkt.